Musikalbiljetter på Broadway, New York – boka biljetter hos Box Office

Ett besök i New York är inte komplett utan en musikalföreställning på Broadway. Till en mängd musikaler kan vi erbjuda biljetter till specialpris – så säkra dina biljetter till musikalen hos oss innan du åker! 

Detalj

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Ett besök i New York är inte komplett utan en musikalföreställning på Broadway. Till en mängd musikaler kan vi erbjuda biljetter till specialpris – så säkra dina biljetter till musikalen hos oss innan du åker! Se t ex The Phantom of the OperaPretty Woman eller Chicago och spara pengar mot att eventuellt få tag i biljetter att köpa på plats. Hos Box Office fixar du enkelt, tryggt och smidigt biljetter till de heta musikalerna i New York. Hitta inspiration och välj mellan olika musikaler. Välj mellan klassiker som The Phantom of the Opera, The Lion King eller Wicked, eller välj bland de allra senaste kritikerrosade succéerna på Broadway.
Här finns något för alla. Familjen, singeln, paren, barnen och dig som vill hylla dina idoler. Här finner du lite vägledning i vårt stora utbud av musikaler och allt annat du kan göra under ditt besök i New York.

Vi erbjuder även biljetter till shower,  teater/pjäser och opera- och balettföreställningar.

Broadway är en av världens största teaterdistrikt och är uppkallat efter gatan Broadway på centrala Manhattan. De flesta teatrar, nästan 40 olika finner man inte på själva gatan Broadway utan på korsande sidogator. Man kan höra olika benämningar på föreställningar, som Off-Broadway-uppsättningar vilket man kallar de uppsättningar som är mindre och har en kapacitet av mindre än 200 platser. De stora produktionerna har ofta platser för 1000–2000 personer. Du säkrar dina platser, ofta till lägre pris än på resmålet. Lägg tiden på annat än att köa och åk direkt till teatern när det är dags för föreställning.

Vi jobbar enbart med officiella återförsäljare som har direkta avtal med teatrarna. Vi har alltid svensk kundservice.

Till början