Biljetter Arsenal – fotbollsbiljetter hos Box Office

Arsenal har vunnit Premier League många gånger och är ett oerhört populärt lag i hela världen, med egna internationella fan clubs. Laget spelar på Emirates Stadium i norra London där du har sällskap av ytterligare 60.000 personer om matchen är utsåld. Laget ingår i brittisk fotbolls "The Big Four" tillsammans med Liverpool, Manchester United och Chelsea. Hos oss på Box Office kan du boka enbart matchbiljett såväl som matchbiljett och hotell. Vi erbjuder mycket bra Club Level-platser med fantastisk sikt över planen. På arenans Club Level-område har du tillgång till barer, restauranger, lounger och vadslagning. Separat ingång med hiss tar dig upp till din plats och i halvtid serveras fri dryck. Du får även matchprogram, fritt inträde till Arsenal-muséet, en Emirates Stadium tour och värdecheck till klubbens butik.

Detalj
Dato
Sorter

Arsenal har vunnit Premier League många gånger och är ett oerhört populärt lag i hela världen, med egna internationella fan clubs. Laget spelar på Emirates Stadium i norra London där du har sällskap av ytterligare 60.000 personer om matchen är utsåld. Laget ingår i brittisk fotbolls "The Big Four" tillsammans med Liverpool, Manchester United och Chelsea. Hos oss på Box Office kan du boka endast matchbiljetterna såväl som matchbiljett och hotell. Vi erbjuder mycket bra Club Level-platser med fantastisk sikt över planen. På arenans Club Level-område har du tillgång till barer, restauranger, lounger och vadslagning. Separat ingång med hiss tar dig upp till din plats och i halvtid serveras fri dryck. Du får även matchprogram, fritt inträde till Arsenal-muséet, en Emirates Stadium tour och värdecheck till klubbens butik.

Box Office har som officiell återförsäljare sedan 1989 sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll. Tack vare ett mångårigt samarbete med klubben, erbjuder vi ett brett utbud av officiella matchbiljetter som du bokar tryggt, smidigt och enkelt.

Till början