Upplev fotboll med Juventus – biljetter hos Box Office

Fotbollslaget Juventus är hemmahörande i Turin i norra Italien. De spelar i Italiens högsta liga, Serie A.
Namnet Juventus betyder "ungdom" på latin och har flera smeknamn såsom Juve, Bianconeri och La Veccia Signora (Den gamla damen).

Juventus spelar sina hemmamatcher på Juventus/Allianz Stadium i Turin och har en kapacitet på 41 000 åskådare. På hemmaplan spelar de i svart-vit randiga tröjor och svarta alternativt vita shorts.

Laget Juventus bildades redan år 1897 av några studenter i Turin. Med många år av varierande framgång är de idag ett av Italiens mest framgångsrika lag. Juventus är en av fyra klubbar som vunnit ett s.k Europeiskt Grand Slam med vinster i Champions League, Europacupen och Cupvinnarcuppen.

Detalj
Dato
Sorter

Sektionsbeskrivning:

  • Cat 3 - Shortside: gul sektion
  • Cat 2 - Longsida lateral: sektionerna 111-112, 116-117, 123, 105, 213-215, 219-221, 229-231 & 203-205
  • Cat 1 - Longsida central: sektionerna 113-115 & 216-218
  • VIP SIVORI: 1:a ring inom sektionerna 103-104 eller 2:a ring inom sektionerna 201-202

För Champions League:
Observera att vi pga arrangörens säkerhetsbestämmelser inte kan erbjuda biljetter till fans av samma nationalitet som motståndarlaget

 

Pass:
Av säkerhetsskäl kräver nu klubben och arrangörerna kopia på samtliga besökares pass till Juventus matcher. Vänligen återkom med detta till oss på Box Office genom att svara på ditt bekräftelsemail som du får när du slutfört din beställning. För Champions League: Observera att vi pga arrangörens säkerhetsbestämmelser inte kan erbjuda biljetter till fans av samma nationalitet som motståndarlaget.

För Champions League:
Observera att vi pga arrangörens säkerhetsbestämmelser inte kan erbjuda biljetter till fans av samma nationalitet som motståndarlaget.

Matchdatum:
Var observant på att matchdatum fastställs sent – det datum som anges är preliminärt om inte klockslag är utskrivet. För en helgmatch rekommenderar vi att du är på plats lördag till tisdag, och för en veckomatch tisdag till fredag. Mer om detta, samt annan viktig information du ska ta del av innan du bokar, hittar du här i våra Fotbollsvillkor.

Biljettleverans:

  • Bokar du matchbiljett+hotell levereras biljetterna till det hotellet. Vouchern för dina biljetter och hotell mailas till dig inom några dagar.
  • Bokar du enbart fotbollsbiljett kan du välja att få dem levererade till ditt hotell i Turin:
    Biljettalternativet ” – delivered to your hotel” passar bra om du bor på ett hotell i centrala Turin. Du fyller i dina hotelluppgifter på kassa-sidan – om du inte har dessa uppgifter klara kan du återkomma med dem. Vouchern för dina biljetter mailas till dig när vi har alla hotelluppgifter.

Fotbollspaket
Vi erbjuder hotellpaket med enkelrum/dubbelrum och fotbollsbiljett till vald match. Du väljer själv boendealternativ bland hotellen som ingår i paketen när du bokar fotbollsbiljetten. I sällsynta fall kan hotellet ändras efter att beställningen blivit bekräftad, om det mot förmodan skulle ske så återkommer vi till dig och bekräftar ett annat likvärdigt hotell.

Biljetterna levereras dagen innan match.

Hur du enklast tar dig till Juventus/Allianz Stadium:
Det är enkelt att nå Juventus/Allianz Stadium. Shuttlebussar utgår från tunnelbanestationen Bernini. Shuttle bus 9/ tar er härifrån direkt till stadion på matchdagar.
Från Porta Nuova och Porta Susa tag tunnelbanan mor Fermi och gå av vid Bernini. Härifrån tar ni sedan shuttlebussen till stadion. Sista avgången är alltid 45 minuter efter avslutad match.
Du kan också nå Juventus/Allianz Stadium med buss linjerna 62, 72, 75 & VE1 (veckodagar) och 9/(endast matchdagar).

Till början