Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen ring oss, 08-108800, så hjälper vi dig.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.SumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}}:-
Till kassan

Biljetter West Ham

West Ham United, med smeknamnet The Hammers, har spelat på samma arena, Boleyn Ground, sedan 1904. West Ham har många fans utanför landets gränser – det sägs att även Barack Obama är en hängiven supporter till West Ham. Fr.om säsongen 16/17 kommer laget att spela sina hemmamatcher på den nya arenan Olympic Stadium, huvudarenan för OS i London 2012, med ca 60.000 platser. Box Office officiella biljetter till West Ham säljer vi både separat och tillsammans med hotellnätter. Hotellen ligger centralt i London och du tar dig smidigt med buss och tunnelbana till… Läs mer

Inga träffar

Biljetter West Ham

West Ham United, med smeknamnet The Hammers, har spelat på samma arena, Boleyn Ground, sedan 1904. West Ham har många fans utanför landets gränser – det sägs att även Barack Obama är en hängiven supporter till West Ham. Fr.om säsongen 16/17 kommer laget att spela sina hemmamatcher på den nya arenan Olympic Stadium, huvudarenan för OS i London 2012, med ca 60.000 platser. Box Office officiella biljetter till West Ham säljer vi både separat och tillsammans med hotellnätter. Hotellen ligger centralt i London och du tar dig smidigt med buss och tunnelbana till arenan.

Box Office har som officiell återförsäljare sedan 1989 sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll. Tack vare ett mångårigt samarbete med våra agenter erbjuder vi ett brett utbud av officiella matchbiljetter som du bokar tryggt, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundservice.
 

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista