Boka dina AC Milan-biljetter idag och gå med i den hängivna publiken på San Siro!

Boka dina AC Milan-biljetter idag och gå med i den hängivna publiken på San Siro!

Upplev spänningen med italiensk fotboll genom att säkra dina biljetter för att se AC Milan, en av världens mest prestigefyllda fotbollsklubbar. Grundad 1899 har AC Milan, vars fullständiga klubbnamn är Associazione Calcio Milan, en historisk historia fylld med triumfer och ikoniska ögonblick. Känt kärleksfullt som "I Rossoneri" (De röda och svarta), "Il Diavolo" (Djävulen), eller "Casciavit," är AC Milan ett av Milanos två stora lag och ett av de mest framgångsrika i den italienska ligan, endast överträffat av Juventus när det gäller utmärkelser.

AC Milan har etablerat sig som en fotbollsgigant med en imponerande troféskåp. Klubben har vunnit 18 Serie A-titlar, 5 Coppa Italia-troféer, och en anmärkningsvärd 7 UEFA Champions League-titlar, vilket gör det till en av de mest framgångsrika klubbarna i europeisk tävling. AC Milans engagemang för excellens har gjort det till en symbol för stolthet för miljontals fans över hela världen.Det var här den legendariska svenska trion Gunnar Gren, Gunnar Nordahl och Niels Liedholm – kollektivt kända som "Gre-No-Li" – lämnade ett outplånligt avtryck på fotbollshistorien.

Visste du att?

  • AC Milan bildades ursprungligen som en cricket- och fotbollsklubb.
  • Klubbens första officiella match ägde rum 1900, vilket resulterade i en 3-0-seger.
  • AC Milans ikoniska röda och svarta ränder representerar spelarnas glödande passion (röd) och motståndarnas rädsla för att utmana dem (svart).
  • Klubben delar sitt hem, San Siro-stadion, med sina bittra rivaler, Inter Milan, i en derby känd som "Derby della Madonnina."

 

Milans hemstadion, Stadion Giuseppe Meazza – eller San Siro, som den är mer allmänt känd – har över 80 000 säten. Belägen i Milano, Italien, erbjuder denna ikoniska arena en elektrifierande atmosfär för fans. 

Gå med i ledet av AC Milans passionerade supportrar och heja på "I Rossoneri" i deras strävan efter ära. Boka dina biljetter nu och fördjupa dig i den oöverträffade spänningen av toppklassig italiensk fotboll!

Som officiell distributör har vi sålt fotbollsbiljetter till europeiska ligamatcher i över 30 år.

Tack vare våra långvariga relationer med klubbarna och deras agenter erbjuder vi ett brett urval av officiella matchbiljetter som du enkelt och säkert kan beställa online eller via vårt dedikerade kundserviceteam.

Kommande (24)

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...