Biljetter AC Milan – förköp fotbollsbiljetter hos Box Office

Milans hemmaarena Stadion Giuseppe Meazza, eller San Siro som den är mer känd som, rymmer över 80 000 platser. Nu har du chansen att se Milan möta, och uppleva den magiska stämningen på plats.

Milan vars fullständiga klubbnamn egentligen är Associazione Calcio Milan. Men även kallas  ”i Rossoneri”, ”il Diavolo” eller ”Casciavit”, är ett av Milano två stora lag och ett av den italienska ligans mest framgångsrika lag. Bara Juventus har fler meriter att stoltsera med. Laget spelar sina hemmamatcher på Stadio Giuseppe Meazza (även känd som San Siro) där 80.000 åskådare kan njuta av fantastisk fotboll. Det var också i Milan som de svenska fotbollslegenderna Gunnar Gren, Gunnar Nordahl och Niels Liedholm bildade den klassiska Gre-No-Li. 

Milan delar arena med Inter, och spelar på San Siro – Stadio Meazza. Du tar dig enklast till arenan med tunnelbanelinje MM1 till Molino Dorino (från Lotto-Fiera2), eller med busslinje 16 från Piazza Duomo. 

Box Office har som officiell återförsäljare sedan 1989 sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll. Tack vare ett mångårigt samarbete med våra agenter erbjuder vi ett brett utbud av officiella matchbiljetter som du bokar tryggt, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundservice.

Detalj
Dato
Sorter

Hos Box Office kan du köpa biljetter i flera olika kategorier. Vi erbjuder biljetter på lång- och kortsida – både högt upp och långt ner på läktaren.

1st ring är sektionerna som börjar på siffran 1, samt sektioner med bokstav.
2nd ring är sektionerna som börjar på siffran 2.*
3rd ring är sektionerna som börjar på siffran 3. Se "Översikt" ovan.

Sektionen Cat VIP: 1st ring onore orange Central + hospitality inkluderar förutom matchbiljett också inträde till Executive Lounge (beläget vid East Tribunde/Orange), dryck och tilltugg både före match, efter match och under halvlek.

För Europa League: Observera att vi pga arrangörens säkerhetsbestämmelser inte kan erbjuda biljetter i kategorierna på 1st ring och 2nd ring till fans av samma nationalitet som motståndarlaget. I kategorin VIP Hospitality går det bra för alla nationaliteter att boka.

* Observera att när Milan möter Inter eller Juventus kan en biljett i 1st ring blue/green även innebära placering i 2nd ring red/orange samt 2nd ring blue/green även innebära placering  i 3rd ring red/blue.

 

Matchdatum:
Var observant på att matchdatum fastställs sent – det datum som anges är preliminärt om inte klockslag är utskrivet. För en helgmatch rekommenderar vi att du är på plats lördag till tisdag, och för en veckomatch tisdag till fredag. Mer om detta, samt annan viktig information du ska ta del av innan du bokar, hittar du här i våra Fotbollsvillkor.

Biljettleverans:

  • E-ticket: E-biljett mailas till dig 2–3 dagar innan match – ingen extra kostnad tillkommer. Dessa biljetter skall skrivas ut och tas med till matchen.

Observera att ID-kontroll kan förekomma på arenan. Vänligen tag med giltig legitimation.

Fotbollspaket
Vi erbjuder hotellpaket med enkelrum/dubbelrum och fotbollsbiljett till vald match. Du väljer själv boendealternativ bland hotellen som ingår i paketen när du bokar fotbollsbiljetten. I sällsynta fall kan hotellet ändras efter att beställningen blivit bekräftad, om det mot förmodan skulle ske så återkommer vi till dig och bekräftar ett annat likvärdigt hotell.

Hur du enklast tar dig till San Siro:
Du tar dig enklast till arenan med tunnelbanelinje MM1 till Molino Dorino (från Lotto-Fiera2), eller med busslinje 16 från Piazza Duomo.

 

Till början