Biljetter Liverpool FC

Biljetter Liverpool FC

Liverpool, även kallat The Reds, är en av Englands mest framgångsrika fotbollsklubbar genom tiderna, med 19 Premier League-segrar och många andra stora titlar. Hemmaarenan, den ansedda Anfield med cirka 61000 sittplatser, är ett måste för Liverpool-fans.

Som officiell agent har BoxOffice.se sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till Premier League sedan 1989. Tack vare ett långvarigt samarbete med klubbarna erbjuder vi ett brett utbud av officiella matchbiljetter som du tryggt och säkert kan beställa online, med vårt kundserviceteam redo att hjälpa till vid behov!

Och den här säsongen kommer med stora nyheter!

Den nya Anfield Road Stand är nu öppen och ökar kapaciteten på arenan, vilket gör den till en av de största arenorna i Premier League.

Och vi är oerhört glada över att meddela att Liverpool FC har utsett vårt moderbolag, Travel Connection, som en av endast fyra officiella agenter för matchdagshospitality-paket på Brodies Sports Bar i den nya Anfield Road Stand!

Du kan läsa hela meddelandet här:

https://www.liverpoolfc.com/news/brodies-sports-bar-resellers-confirmed

Kommande (29)

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...