Biljetter FC Barcelona

Biljetter FC Barcelona

FC Barcelona, allmänt känd som Barça, är en ikonisk fotbollsklubb baserad i Barcelona, Spanien. Grundad 1899 har klubben blivit en global fotbollsstyrka och ett av världens mest framgångsrika lag. Alltid i topp i kampen om att vinna La Liga och Copa del Rey-mästerskapen, har laget även flera Champions League-titlar på prishyllan.

 

FC Barcelona skryter av en stolt tradition av att producera världsklasspelare, och deras rivalitet med Real Madrid i mötet som kallas "El Clásico" är en av de mest intensiva och efterlängtade matcherna i fotbollshistorien, följt av en kvarts miljard tv-tittare världen över.

 

Men varför titta på fotboll på TV när du kan se det live? Vi erbjuder allt från biljetter på den långa och korta sidan till VIP-biljetter. Vi samarbetar också direkt med klubben och erbjuder endast officiella biljetter!

 

FC Barcelona spelar vanligtvis på den berömda Camp Nou-stadion med plats för upp till 98 000 åskådare. Observera dock att Camp Nou under 2023/2024 genomgår ombyggnadsarbete, så under tiden kommer FC Barcelona temporärt att spela på Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuic.

Kommande (19)

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...