Biljetter FC Barcelona - fotbollsbiljetter hos Box Office

FC Barcelona, allmänt känd som Barça, är en ikonisk fotbollsklubb baserad i Barcelona, Spanien. Grundad 1899 har klubben blivit en global fotbollsstyrka och ett av världens mest framgångsrika lag. Alltid i topp i kampen om att vinna La Liga och Copa del Rey-mästerskapen, har laget även flera Champions League-titlar på prishyllan.

 

FC Barcelona skryter av en stolt tradition av att producera världsklasspelare, och deras rivalitet med Real Madrid i mötet som kallas "El Clásico" är en av de mest intensiva och efterlängtade matcherna i fotbollshistorien, följt av en kvarts miljard tv-tittare världen över.

 

Men varför titta på fotboll på TV när du kan se det live? Vi erbjuder allt från biljetter på den långa och korta sidan till VIP-biljetter. Vi samarbetar också direkt med klubben och erbjuder endast officiella biljetter!

 

FC Barcelona spelar vanligtvis på den berömda Camp Nou-stadion med plats för upp till 98 000 åskådare. Observera dock att Camp Nou under 2023/2024 genomgår ombyggnadsarbete, så under tiden kommer FC Barcelona temporärt att spela på Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuic.

Detalj
Dato
Sorter

FC Barcelona är ett av världens bästa fotbollslag och är alltid i toppen i kampen om att vinna La Liga och Copa del Rey. Laget har även flera Champions League-titlar på prishyllan. När laget möter rivalerna från topplaget Real Madrid kallas matcherna för El Clásico och följs av en kvarts miljard tv-tittare världen över. Men varför titta på fotboll på TV när du kan se det live? Vi erbjuder allt från biljetter på den långa och korta sidan till VIP-biljetter.

 

FC Barcelona spelar sina matcher på Camp Nou, en arena som rymmer 98 000 åskådare. Det enklaste sättet att komma till Camp Nou är med tunnelbanelinje L3 till någon av stationerna Les Corts, Maria Christina eller Palau Reial. Alternativt kan du ta linje L5 till någon av stationerna Collblanc eller Badal till stadion.

 

**Under 2023/2024 genomgår Camp Nou vissa ombyggnadsarbeten, så under tiden kommer FC Barcelona temporärt att spela på Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuic.

Estadi Lluís Company är tillgänglig med hjälp av rulltrappor som går upp Montjuic från närmaste tunnelbanestation på Plaza Espanya (25 minuter). Tunnelbanelinje L1 och L3.

Att använda linbanan från Avenida Paralel + en tio minuters promenad är ett annat alternativ, och på matchdagar kommer det även att finnas minst 2 shuttlelinjer som avgår från två olika platser.

Taxibilar har också tillgång till stadion.

 

Box Office har varit den officiella återförsäljaren sedan 1989 och har sålt tusentals fotbollsbiljetter för den europeiska fotbollsligan. Vi samarbetar direkt med klubben och erbjuder ett brett utbud av officiella matchbiljetter.

Till början