Hamilton på Victoria Palace Theatre i London

Hamilton i London

Victoria Palace Theatre - LON

Den flerfaldigt prisbelönta West End-produktionen av HAMILTON påbörjar nu sitt tredje år med slutsålda shower på Londons Victoria Palace Theatre. HAMILTON är historien om Amerikas grundare Alexander Hamilton, en invandrare från Västindien som blev... mere

hurtige fakta

  • datoer 2017-12-06
  • plats Victoria Palace Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

HAMILTON är historien om Amerikas grundare Alexander Hamilton, en invandrare från Västindien som blev George Washingtons högra hand under revolutionen och hjälpte till att forma det Amerika som vi känner idag. Musiken består av en blandning av hip-hop, jazz, blues, rap, R&B och Broadway. Berättelsen om dåtidens Amerika, berättad av nutidens Amerika.

Hamilton är skriven, både musik och manus, av Lin-Manuel Miranda, regisserad av Thomas Kail, koreograferad av Andy Blankenbuehler och musiken är under uppsikt av Alex Lacamoire och är baserad på Ron Chernows biografi om Alexander Hamilton.

Den har vunnit 11 Tony Awars, däribland Best Musical, 2016 Pulitzer Prize för Drama och 2016 Grammy Award för Best Musical Theater Album. 

HAMILTON-musikalen, som är baserad på grundaren Alexander Hamiltons liv, har tagit världen med storm. Den episka sjungna musikalen beskriver livet för den första finansministern på ett fantastiskt sätt och du kommer att nynna låtarna i flera dagar efteråt. Om du aldrig har läst om den amerikanska revolutionen och hur de Förenta Staterna grundades, så får du spänna fast dig inför en musikalisk historielektion som du aldrig kommer att glömma. Under hela showen kommer du möta alla de viktiga rollerna såsom George Washington, Thomas Jefferson och James Madison när de skapar en regering och ett land. Alla är dock inte nöjda, kung George den III gör ett besök som blir en rolig brittisk vs amerikansk maktkamp. När du väl har sett Hamilton i London så kommer du aldrig att se på Amerika på samma sätt igen.

HAMILTON har blivit ett kulturfenomen under 2000-talet. Skaparen, Lin-Manuel Miranda har blivit en superstjärna tack vare att han spelade titelrollen på Broadway. Originalensemblen blev också stjärnor, såsom Giles Terera och Jamael Westman. Så res tillbaka i tiden till 1700-talets Amerika och beskåda det muskaliska teaterunderverket HAMILTON.

 

Showinformation: 

Du kan boka fram till 4/3 2023.

Åldersrekommendation: Då det förekommer grovt språk så rekommenderas denna show från 10 år. Alla personer under 16 år måste ha en person över 18 med sig och får inte sitta själva i salen. Barn under 3 år är inte tillåtna i lokalen. Sena ankommare kan komma att få vänta tills det blir en lämplig paus i uppträdandet.

Du får inte dricka medhavd mat eller dryck.

Platsinformation: Victoria Palace Theatre

Närmaste tunnelbanestation: Victoria (Victoria, Circle och District lines) 

Närmaste tågstation: Victoria

Bussar:

Busshållsplats M: 1, 24, 148, 211, 507, N11, N44 and N136.

Busshållsplats G: 11, 170, 211