Only Fools and Horses - The Musical på Theatre Royal Haymarket i London

Only Fools and Horses - The Musical i London

Theatre Royal Haymarket - LON

Only Fools and Horses the Musical skapar liv i den ikoniska och mycket älskade komedin igen, genom genialisk och lustig originalmusik.

Den är skriven av Paul Whitehouse och Jim Sullivan, fullt godkänd av Sullivan estate.

Sound CUSHTY? Boka då dina biljetter id... mere

hurtige fakta

  • datoer 2021-10-01 - 2023-04-29
  • plats Theatre Royal Haymarket - LON
London

biljetter

Indlæser

Mais ouis, mais ouis, världen må ha ändrats mycket sedan vi vinkade ett varmt farväl till Trotters från Peckham, men gamla goda ‘ol Del Boy, Rodney och resten av gänget har inte ändrats ett dugg.. Nåja, förutom att de spontant brister ut i sång lite här och här, och att de då och då tar sig en svängom.

Den kulturmärkta, rekordbrytande och topprankade tv-serien Only Fools and Horses, skriven av den framlidne store John Sullivan, har utan tvivel fått en speciell plats i hjärtat hos den brittiska publiken. Nu har Johns son Jim Sullivan slagit ihop sig med komikern Paul Whitehouse för att skriva och producera ett skript och musik för att hedra sin fars arv; återskapandet av den klassiska serien till en kriterrosad, helt ny, hemmagjord spektakulär brittisk musikal. Lovely Jubbly!

Tom Bennett (Del Boy), Ryan Hutton (Rodney) och Andy Mace (Grandad from 29th July) tar sig an scenen i denna unika showstopper. Med uppskattat material från tv-serien; skratten, de tvivelaktiga affärerna och oförglömliga stunder så tar den dig med på en resa tillbaka till 1989 där du får återbekanta dig med Storbritanniens mest älskade skurkar och uppleva denna klassiska komedi som får liv igen genom en genial och rolig ensemble; en ide som är så oförklarligt bra att det bevisar att det gamla ordspråket “friskt vågat hälften vunnet” stämmer!

Med musikaliska bidrag från Chas n Dave, de älskade signaturmelodierna i en version du aldrig hört förut och en rad av komiska låtar fulla av karaktär och cockneycharm, så är du garanterad en hejdundrande fest! Only Fools and Horses the Musical är en feel-good och familjefest som firar det traditionella, arbetarklassens Londonliv och drömmarna vi alla strävar efter.

Den är skriven av Paul Whitehouse och Jim Sullivan, fullt godkänd av Sullivan estate.

Sound CUSHTY? Boka då dina biljetter idag - Bara en 42 karats PLONKER skulle missa detta!

Manus, Text och Originalmusik är skriven av Paul Whitehouse & Jim Sullivan.

Baserad på tv-programmet ‘Only Fools and Horses’ skriven av John Sullivan.

Extra musik av John Sullivan & Chas Hodges.

Regisserad av Caroline Jay Ranger.

 

Viktig COVID-19 information

Den här teatern har extra Covid-19 säkerhetsåtgärder på plats för att säkerställa hälsan och välbefinnandet hos personal, artister och gäster.

Vi uppmuntrar alla besökare att använda ansiktsmask under hela besöket, förutom barn under 11 år eller medicinskt undantagna personer.

Showinformation: 

Du kan boka från 19/5-2022 till 1/10-2022.

Speltid: 2 tim och 30 min

Var god notera: Barn måste vara 8 eller över för att se Only Fools and Horses. Barn under 8 kommer inte släppas in på teatern.

Platsinformation: Theatre Royal Haymarket 

Närmaste tunnelbanestation: Piccadilly Circus (Piccadilly and Bakerloo lines)

Närmaste tågstation: Charing Cross

Bussar: (Haymarket) 3, 6, 9, 12, 13, 15, 19, 23, 38, 53, 88, 139, 159

Nattbussar: (Haymarket) 6, 12, 23, 88, 139, 453, N8, N19, N38, N97, N3, N13, N15, N136, N159