Wartime London Small Group Experience

Wartime London Small Group Experience

Se med egna ögon vilken effekt andra världskriget hade på staden London. Hos oss får du, tillsammans med en expertguide, ta del av ett förödande avsnitt av Brittisk historia.

Under den här turen kommer ni att besöka de viktigaste platserna i Londons krigstidshistoria. Bland annat får ni se byggnaden där ”Operation Overlord” planerades, platsen där premiärminister Neville Chamberlain uttalade den Brittiska krigsförklaringen och där Winston Churchill senare gav sitt välkända tal till folket efter vinsten i kriget. #break Utöver det får ni även besöka det Brittiska huvudkvarteret under krigstiden, se spår av bombskador som fortsatt finns kvar i staden och besöka alla de monument som byggdes för att hedra krigets hjältar.

Turen tar cirka 3 timmar att genomföra och består till större delen av en busstur i en bekväm buss. Under de delar av turen som är utanför bussen, används det toppmoderna VOX Radioguide®-systemet, där du får ett eget headset så att du inte missar något som guiden berättar.

Biljetter från779 kr

Om

Turen går olika dagar beroende på säsong:
Från april till oktober går turen tisdag, torsdag och lördag, och från november till mars går turen endast tisdagar. Turen startar kl 09:00 från Original London Visitor Centre, och avslutas där cirka kl 12:00.

Din voucher skickas till dig per e-post efter bokning och betalning. På den vouchern står telefonnummer och annan viktig information till Evan Evans Tours.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...