AFC Wimbledon

AFC Wimbledon: Där fotbollsintresse möter historia

Vi säljer officiella biljetter till alla deras hemmamatcher och vi samarbetar direkt med klubben! Våra biljetter är 100% garanterade!

Missa inte och boka online nu inför den kommande säsongen!

Inbäddat i hjärtat av London är AFC Wimbledon en fotbollsklubb som utstrålar passion, gemenskapsspirit och en märklig historia som fångar hjärtan av fotbollsfans från hela världen. Grundad 2002 har denna klubb smittat en unik väg, vilket gör den till ett måste-besök för alla som söker en sann fotbolls-upplevelse.

AFC Wimbledons resa började när Wimbledon F.C. kontroversiellt flyttades till Milton Keynes, vilket lämnade ett tomrum i den lokala fotbollslandskapet. Som svar på detta samlades fansen och bildade sin egen klubb, AFC Wimbledon. Denna märkvärdiga återfödelse är ett vittnesbörd om supportrarnas oförtröttliga engagemang och visar fotbollsspelens oövervinnliga ande.

På AFC Wimbledon är fansen inte bara åskådare; de är klubbens livsnerv. Bandet mellan laget och dess supportrar är unikt, med passionerade sånger och en livlig atmosfär som elektrifierar varje match. Besökare kommer att känna sig välkomna in i detta nära sammanflätade samhälle och bli omedelbart en del av Wimbledon-familjen.

AFC Wimbledons engagemang för sitt samhälle är verkligen berömvärt. Utöver planen deltar klubben i olika sociala initiativ som har en positiv inverkan på många människors liv.

Träd in i den nyligen konstruerade Plough Lane Stadium, en toppmodern anläggning som förenar moderna bekvämligheter med klubbens rika historia. Den intima miljön säkerställer en nära och personlig upplevelse, vilket låter dig känna spelets hjärtslag.

AFC Wimbledons uppgång genom de engelska fotbollsdivisionerna visar underdog-sinnet när det är som bäst. Från botten av non-league fotboll till att klättra i divisionerna är klubbens historia en historia om motståndskraft och beslutsamhet. Att vara vittne till deras resa på nära håll är en påminnelse om att drömmar kan uppnås genom hårt arbete och en aldrig-ge-upp-attityd.

Detalj
Dato
Sorter

Book official football tickets to see AFC Wimbledon and enjoy the exciting atmosphere at Plough Lane!

Till början