Boka officiella Formel 1 Grand Prix-biljetter online för de bästa europeiska racen!

Dyk in i spänningen av Formel 1! Skaffa dina biljetter nu för en oförglömlig upplevelse, där de snabbaste bilarna och toppförarna samlas för spännande lopp. Från de höga motorljuden till de smarta strategierna, är varje Grand Prix en mix av precision och spänning. Gå med fans från hela världen och var en del av actionen. Missa inte – boka din plats idag för ett Formel 1-äventyr som är verkligen speciellt.

Detalj
Dato
Sorter

Förköp dina biljetter till Formel 1 hos oss på Box Office. Här hittar du motorsport i världsklass. 
Upplev motorernas mullrande och publikens jubel live! På fredagen körs träning, på lördagen körs kvalet och på söndagen körs själva Grand Prix-loppet! Hos oss kan du boka biljetter för hela helgen eller enskilda dagar. Oavsett så ger en biljett till Formel 1 dig en fantastisk upplevelse och ett oslagbart minne. Förköp dina biljetter idag och säkra dina platser.

#break Varje tävling i Formel 1 benämns med Grand Prix och Formel 1 bilarna är de snabbaste som finns inom motorsport med en topphastighet på runt 375 km/h. Alla Formel 1-lopp körs på asfalterade banor och samtliga tävlingar ingår i världsmästerskapet i Formel 1. I varje Grand Prix kan förare och konstruktörer vinna poäng som sedan summeras och till slut så kan man avgöra en vinnare för säsongens "Formula One World Championship".

Till början