Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Scen & Nöje i Madrid

I Madrid kan man roa sig med mycket! Staden är känt för sitt pulserande nattliv och breda utbud av nattklubbar, barer och diskotek. Den mesta kända och mest traditionella kvällsunderhållningen är att besöka en ”tablao” och se en flamencoföreställning. Att se en flamencoföreställning under er vistelse i Madrid är verkligen att rekommendera. Nut av upplevelsen av eleganta dansare som rör sig passionerat till häftiga gittartoner. En vacker och viktig del av den spanska… Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Scen & Nöje i Madrid

I Madrid kan man roa sig med mycket! Staden är känt för sitt pulserande nattliv och breda utbud av nattklubbar, barer och diskotek. Den mesta kända och mest traditionella kvällsunderhållningen är att besöka en ”tablao” och se en flamencoföreställning. Att se en flamencoföreställning under er vistelse i Madrid är verkligen att rekommendera. Nut av upplevelsen av eleganta dansare som rör sig passionerat till häftiga gittartoner. En vacker och viktig del av den spanska kulturen. Ofta sker underhållningen samtidigt som du avnjuter härlig spansk mat och dryck. Vill man ta det lite lugnare och bara njuta av en tapasmiddag eller ett glas gott spanskt vin är området kring Plaza Mayor att rekommendera. Här finner du tapasbarer, restauranger och pubar, perfekt för middagar eller cocktails i en avslappnad atmosfär.

Upplev ännu mer i Madrid! Hos oss på Box Office bokar du också dina biljetter till sightseeing och fotboll. Hela vårt utbud i Madrid finner du här.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista