ABBA Voyage på ABBA Arenan i London

ABBA Voyage på ABBA Arena i London

ABBA Arena, London

ABBA Voyage är den efterlängtade konserten från en av tidernas största popakter. Med en spellista av hitsånger, se ABBA:s avatars ackompanjerade av ett 10-manna liveband, på den specialbyggda ABBA Arenan i London.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-05-27 - 2024-11-25
  • plats ABBA Arena, London
London

biljetter

Indlæser

ABBA Voyage är ingen vanlig konsert, och endast en popgrupp så episk som den svenska kvartetten kunde dra av en show av denna magnitud. Med en spellista av hitsånger kan du se avatars av ABBA:s medlemmar ge en fantastisk föreställning ackompanjerade av ett 10-mannas liveband på den specialbyggda ABBA Arenan i London.

Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson väcks till liv på scenen genom den senaste och mest extraordinära fångstteknologin, så att deras avatars (eller bättre sagt, ABBA-tar) verkar så verkliga att det är otroligt.

Genom att sudda ut gränserna mellan det fysiska och digitala, kommer magin med ABBA på scenen att blåsa dig bort med en underbar medley av några av deras mest populära låtar, framförda av ett fantastiskt 10-mannas liveband och förstärkt av otrolig belysning och effekter.

Res tillbaka till popmusikens storhetstid med hits som SOS, Knowing Me Knowing You, Chiquitita, Fernando, Mamma Mia, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Voulez Vous, Waterloo, Dancing Queen och The Winner Takes It All, för att bara nämna några.

Efter fem års arbete är det den ABBA-föreställningen som världen har väntat på!

ABBA spelade bara några få shower i Storbritannien, med den senaste som ägde rum 1982, så detta ger livslånga fans en efterlängtad chans att njuta av musiken i dess liveform, känna energin från en publik som delar deras kärlek för så tidlösa låtar, och en gång till kunna sända ABBA en mental Tack För Musiken!

ABBA Voyage visar sig vara extremt populär, så vi rekommenderar att du bokar dina biljetter så snart som möjligt för att inte missa detta!

Viktig Information:

Konserten innefattar omfattande blinkande ljus, rörlig belysning, laser och ljuseffekter med stroboskop.

Observera att dansgolvet enbart är för stående.

Rekommenderas från 6 år och uppåt. Barn under 3 år kommer inte att få tillträde till arenan. De som är 16 år eller yngre måste vara i sällskap av en vuxen och får inte sitta ensamma på arenan. Dansgolvsområdet rekommenderas inte för någon under 16 år.

Biljetter för Dansgolv:

Kom närmare handlingen med våra biljetter för Dansgolvet. Dessa biljetter gäller endast för stående (eller dansande), så du kommer att vara närmare scenen än någon annan och fri att dansa var som helst inom området.

Arenainformation:

Närmaste tunnelbanestation: Pudding Mill Lane (DLR - Docklands Light Railway)

Närmaste tågstationer: Stratford International, West Ham, Maryland

Busslinjer: 25, 108, 276, 425, D8

Nattbusslinjer: N8, N25, N205