ABBA Voyage  på ABBA Arena i London

ABBA Voyage på ABBA Arena i London

ABBA Voyage är den efterlängtade konserten från en av tidernas största popakter. Med en spellista av hitsånger, se ABBA:s avatars ackompanjerade av ett 10-manna liveband, på den specialbyggda ABBA Arenan i London.

Mobile E-ticket
Biljetter från878 kr

Om

ABBA Voyage är ingen vanlig konsert, och endast en popgrupp så episk som den svenska kvartetten kunde dra av en show av denna magnitud. Med en spellista av hitsånger kan du se avatars av ABBA:s medlemmar ge en fantastisk föreställning ackompanjerade av ett 10-mannas liveband på den specialbyggda ABBA Arenan i London.

Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson väcks till liv på scenen genom den senaste och mest extraordinära fångstteknologin, så att deras avatars (eller bättre sagt, ABBA-tar) verkar så verkliga att det är otroligt.

Genom att sudda ut gränserna mellan det fysiska och digitala, kommer magin med ABBA på scenen att blåsa dig bort med en underbar medley av några av deras mest populära låtar, framförda av ett fantastiskt 10-mannas liveband och förstärkt av otrolig belysning och effekter.

Res tillbaka till popmusikens storhetstid med hits som SOS, Knowing Me Knowing You, Chiquitita, Fernando, Mamma Mia, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Voulez Vous, Waterloo, Dancing Queen och The Winner Takes It All, för att bara nämna några.

Efter fem års arbete är det den ABBA-föreställningen som världen har väntat på!

ABBA spelade bara några få shower i Storbritannien, med den senaste som ägde rum 1982, så detta ger livslånga fans en efterlängtad chans att njuta av musiken i dess liveform, känna energin från en publik som delar deras kärlek för så tidlösa låtar, och en gång till kunna sända ABBA en mental Tack För Musiken!

ABBA Voyage visar sig vara extremt populär, så vi rekommenderar att du bokar dina biljetter så snart som möjligt för att inte missa detta!

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Antal biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...