Se musikalen & Juliet i London. Boka hos Box Office

& Juliet i London

Shaftesbury Theatre - LON

Biljetter till musikalen & Juliet

Slutscenen i Romeo & Julia. Julia tar upp dolken, för den mot sig och tar sitt eget liv … eller?
Vad hade hänt om Julia ändrat sig och inte tagit sitt eget liv? Vad hade hänt om detta så välkända... mere

hurtige fakta

  • datoer 2019-09-10 - 2023-03-25
  • plats Shaftesbury Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

OM FÖRESTÄLLNINGEN

Slutscenen i Romeo & Julia. Julia tar upp dolken, för den mot sig och tar sitt eget liv … eller?
Vad hade hänt om Julia ändrat sig och inte tagit sitt eget liv? Vad hade hänt om detta så välkända slut egentligen var början av något annat …? Vad hade hänt om hon valt att acceptera sitt öde och styra över sitt eget liv?
Och tänk om hon kom över Romeo genom att fara iväg till Paris med Amma och sina bästa vänner och dras med i en virvelvind av romantik, självupptäkt och en galet stor fest på slottet? Du vet, som en vanlig tonåring idag hade gjort. Shakespeare hade sin berättelse om vad som skulle bli Julias öde … men det HÄR, det här är Julias egen berättelse!

& Juliet är musikalen om vad som kunde ha hänt! En kavalkad av mängder av vår tids största hits skapade av vår svenske hitmakare Max Martin ger en extra härlig twist på en klassisk berättelse vi alla känner till så väl. Baby One More Time, Everybody (Backstreet’s Back), Love Me Like You Do och Can’t Feel My Face är bara några av de 30-tal enorma hits i denna elektrifierande musikal. Klassiskt och modernt blandas med en överraskande kärlekshistoria om en ung tjejs väg att finna sig själv. & Juliet är en tidlös historia i tiden om en ung kvinna som tar kommandot över sitt eget liv och skriver sin egen historia. Full av humor och odödliga hits bevisar denna musikal en gång för alla att när det kommer till kärlek … så finns det alltid ett liv efter Romeo …

Se intervju med Max Martin här

VIKTIGT ATT VETA!

Generella föreställningstider för & Juliet:
Måndag: Kl 19:30
Tisdag: Kl 19:30
Onsdag: Kl 19:30
Torsdag: Kl 19:30
Fredag: Kl 14:30 och 19:30
Lördag: Kl 14:30 och 19:30
Söndag: Ingen föreställning

Hur du enklast tar dig till teatern, Shaftesbury Theatre, 210 Shaftesbury Avenue:
Med tunnelbana: Tottenham Court Road (Central- och Northern line). Det tar ca 5 min att gå från stationen till teatern. Ta höger in på New Oxford Street. Gå ca 200 m och sväng sedan höger in på Shaftesbury Avenue. Teatern ligger till vänster ca 100 m längre ner på gatan.
Med buss: 8, 29, 55, 134, 176, 242, 390 (Tottenham Court Road Station) eller 1, 19, 25, 38, 98 (Museum St).