Biljetter till Come From Away i London. Specialpris hos Box Office

Come From Away i London

Phoenix Theatre - LON

Biljetter till musikalen Come From Away

Come From Away är berättelsen om 7000 flygpassagerare från hela världen som tvingas landa i Newfoundland, Kanada den 11 september. Medan de fruktansvärda händelserna i New York utspelar sig tas passagerarna emot av l... mere

hurtige fakta

  • datoer 2019-01-30 - 2023-01-07
  • plats Phoenix Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

OM FÖRESTÄLLNINGEN

Come From Away är berättelsen om 7000 flygpassagerare från hela världen som tvingas landa i Newfoundland, Kanada den 11 september. Medan de fruktansvärda händelserna i New York utspelar sig tas passagerarna emot av lokalbefolkningen i den lilla kanadensiska orten Gander. Rädsla, oro och ängslan byts så småningom till musik, tacksamhet och evig vänskap och deras berättelse blir en hyllning till hopp, mänsklighet och gemenskap.

Come From Away har gjort stor succée både i New York och i andra delar av USA och Kanada. Nu kommer denna prisbelönta musikal till London och West End. Med start i januari 2019 kan du njuta av denna hjärtskärande och varma musikal på Phoenix Theatre i London och här på Box Office köper du dina biljetter.

Berättelsen i Come From Away är baserad på en verklig händelse och håller på i 100 minuter utan paus.

Vi kan erbjuda specialpris på biljetter till Come From Away.
Det är ett pris som du enbart får om du bor utanför England. Specialpriset gäller biljetter inom den bästa priskategorin, på måndagar till fredagar (undantaget för lov och högsäsong).

VIKTIG INFORMATION!

Föreställningen rekommenderas för publik från 10 år.

Generella föreställningstider för Come From Away:
Måndag: Kl 19:30
Tisdag: Kl 19:30
Onsdag: Kl 14:30 och 19:30
Torsdag: Kl 19:30
Fredag: Kl 19:30
Lördag: Kl 14:30 och 19:30
Söndag: Ingen föreställning

Hur du enklast tar dig till teatern, Phoenix Theatre, Charing Cross Road:
Med tunnelbana: Närmaste tunnelbanestation är Tottenham Court Road. Från stationen, promenera 3 minuter söderut mot Leicester Square och du ser teatern på din högra sida efter ca 100 meter.
Med buss: 14, 24, 29, 176; (Shaftesbury Avenue) 19, 38