Crazy for You på Gillian Lynne Theatre i London

Crazy For You i London

Gillian Lynne Theatre - LON

Se den prisbelönade musikalen Crazy for You i London. Med älskade Gershwin-låtar, livfulla dansnummer och en hjärtevärmande historia om kärlek och försoning är denna föreställning ett måste för musikalälskare.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-06-24 - 2023-12-31
  • plats Gillian Lynne Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

The Guardian hyllar "enastående koreografi, oemotståndlig komedi, fantastiska prestationer" i denna klassiska musikaluppsättning som firar kraften att följa sina drömmar. Föreställningen utspelar sig i Deadrock, Nevada, och följer bankiren Bobby Childss när han går i förlåtelse på en teater. Bobby blir dock förälskad i ägarens dotter, Polly Baker, och i ett försök att vinna hennes hjärta beslutar han sig för att sätta upp en show på teatern.

Upplev magin i Crazy for You i denna spektakulära produktion som sålde ut under sin säsong på Chichester Festival Theatre. Regissören och koreografen Susan Stroman återvänder till föreställningen, efter att ha konceptualiserat den ursprungliga Broadway-uppsättningen 1992. Hon har vunnit flera priser i sin karriär, inklusive fem Tony Awards och två Oliviers för sitt enastående arbete med shower som The Producers, Showboat, Oklahoma! och många fler.

Den kritikerrosade ensemblen från Chichester Festival Theatre's uppsättning av Crazy for You kommer också att överföras till Gillian Lynne Theatre. Charlie Stemp, som nominerades till Olivier Award, leder ensemblen som Bobby, tillsammans med Carly Anderson som Polly. Duon spelade ursprungligen rollerna som det romantiska paret i Chichester.

Föreställningsinformation:

Speltid: 2 timmar och 45 minuter (inkl. paus)

Bokning från: 24 juni 2023 till 20 januari 2024

Åldersbegränsningar: Barn under 4 år får inte komma in i teatern. Alla personer under 16 år måste vara i sällskap av en vuxen och får inte sitta ensamma i salongen. Alla besökare, oavsett ålder, måste ha en giltig biljett.

Spelplats: Gillian Lynne Theatre

166 Drury Lane, London, Storbritannien, WC2B 5PW

Närmaste tunnelbanestation: Covent Garden (5 minuters promenad)

Gå till höger på Long Acre; sväng vänster vid Drury Lane och du kommer se teatern 100 meter bort på ett hörn.

Bussnummer: (High Holborn) 134, 242; (Kingsway) 1, 59, 68, 91, 168, 171, 188, 243, 521, X68

Nattbussnummer: (High Holborn) 242, N68, N207; (Kingsway) 188, 243, N1, N91, N171