Guys & Dolls

Guys & Dolls

Bridge Theatre - LON

Nicholas Hytner regisserar The Bridges nya, nedsänkande produktion av Broadway-sensationen.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-03-03
  • plats Bridge Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

The Bridge förvandlas för en av tidernas största musikaler. Bli transporterad till gatorna i Manhattan i Guys and Dolls regisserad av Nicholas Hytner.

Med Broadway-klassiker som inkluderar; Luck Be a Lady, Sit Down You Are Rocking The Boat, Adelaides Klagan, Guys & Dolls och mer. Med Daniel Mays, Cedric Neal, Andrew Richardson, Celinde Schoenmaker och Marisha Wallace.

Broadways mest glamorösa kärlekshistoria kommer till liv på spektakulärt vis i Guys & Dolls. I denna anpassning kommer historien att äga rum över hela auditoriet. Publiken kan föreställa sig att de går längs gatorna i Manhattan och njuter av en drink på barerna i Havanna, allt under en och samma kväll.

Sitt runt auditoriet med SITTPLATSBILJETTER, där du aldrig kommer att vara mer än fyra rader bort från handlingen på scenområdet.

Kan jag ta med min väska in i teatern?

På grund av denna produktion måste alla med ståplatsbiljett till Guys & Dolls lämna alla jackor och väskor i den kostnadsfria garderoben som tillhandahålls. Detta är för säkerheten och komforten för alla medlemmar i publiken, skådespelarna och företaget. Vi rekommenderar att anlända minst 45 minuter innan föreställningen börjar för att ha tid att lämna av dina jackor och väskor.

Speltid: 2 timmar och 50 minuter (inklusive paus)

Åldersbegränsningar: Ingen under 12 år tillåts i ståplatsområdet. Barn i åldrarna 6 till 11 år är välkomna att titta på föreställningen, men de måste titta från en stol. Barn under 5 år kommer inte att tillåtas.

Platsinformation:  Bridge Theatre
Närmaste tunnelbanestation och tågstation: London Bridge eller Waterloo
Bussnummer: (Tower Bridge - Stop L) 42, 78, 343