Mrs. Doubtfire i London

Mrs. Doubtfire i London

En rolig och hjärtevärmande historia om att hålla fast vid dina nära och kära mot alla odds, MRS. DOUBTFIRE är den musikaliska komedin vi behöver just nu. Missa inte det!

Biljetter från356 kr

Om

Direkt från en sensationell föreställning i Manchester - där den spelades för fullsatta hus och stående ovationer - är den nya komedimusikalen MRS. DOUBTFIRE redo att imponera och glädja West End från den 12 maj 2023!

Skådespelaren Daniel, som är utan jobb, gör allt för sina barn. Efter att ha förlorat vårdnaden i en rörig skilsmässa skapar han en alter ego av den skotska barnflickan Euphegenia Doubtfire i ett desperat försök att stanna i deras liv. När hans nya karaktär tar på sig ett eget liv lär Mrs. Doubtfire Daniel mer än han förväntat sig om hur man är en far.

MRS. DOUBTFIRE har skapats av ett transatlantiskt team av prisbelönta artister, med en bok av Karey Kirkpatrick och John O'Farrell, originalmusik och texter av Wayne och Karey Kirkpatrick (det Tony-nominerade teamet bakom Something Rotten!, tillsammans med O'Farrell), regisserad av 4-faldiga Tony-vinnaren Jerry Zaks (Hello, Dolly!), scenografi av David Korins (Hamilton), koreografi av Lorin Latarro (Waitress), och musikövervakning av Ethan Popp (Tina: The Tina Turner Musical).

En rolig och hjärtevärmande historia om att hålla fast vid dina nära och kära mot alla odds, MRS. DOUBTFIRE är den musikaliska komedin vi behöver just nu.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Antal biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...