Newsies på Wembley Park Theatre i London

Newsies in London

Troubadour Wembley Park Theatre - LON

Disney's Broadway-musikal som slog stort har landat i London i en helt ny produktion!

Basen på en sann historia, utspelar sig NEWSIES i New York City vid sekelskiftet. Det är en inspirerande berättelse om en trasig grupp tonårsgossar som säljer tidningar, so... mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-12-01
  • plats Troubadour Wembley Park Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

Baserat på en sann historia, utspelar sig NEWSIES i New York City vid sekelskiftet. Det är en inspirerande berättelse om en trasig grupp tonårsgossar som säljer tidningar, som drömmer om ett bättre liv långt ifrån gatans svårigheter. Efter att tidningsmagnaten Joseph Pulitzer höjer priserna på sina tidningar som säljs till Newsies, försöker Jack Kelly samla sina kollegor i en protest mot förändringen, och han förälskar sig i den unga reportern Katherine på vägen. Dessa unga Newsies från hela staden samlas och reser sig upp mot exploateringen av rika publiceringstyckoner och kämpar för rättvisa med den enda kraft de har - solidaritet.

Originalproduktionen av NEWSIES öppnade på Broadway 2012 och var planerad att spela endast 100 föreställningar, men gick vidare till över 1000 föreställningar innan den turnerade och vann två Tony Awards®, inklusive Bästa Originalpartitur. Originalproduktionen filmades live på scenen och släpptes på bio 2017.

Nu har publiken i Storbritannien för första gången chansen att njuta av spänningen i en av de största Broadway-hitarna de senaste åren. I en innovativ och helt ny föreställning på Troubadour Wembley Park Theatre, kommer teaterbesökare att kastas mitt i handlingen när Newsies dansar, sjunger, hoppar och flyger runt på gatorna i en blomstrande 1900-tals New York City.

Showinformation:

Du kan boka från 13-Mar-2023 till 30-Jul-2023.

Speltid: 2h 30m (inkl. 1 paus)

Åldersgräns: 5+

Lokalinformation: Troubadour Wembley Park Theatre

Närmaste tunnelbanestation: Wembley Park (Jubilee och Metropolitan lines)

Närmaste tågstation: Wembley Park