Rebecca på Charing Cross Theatre i London

Rebecca

Charing Cross Theatre

"Rebecca", med 22 originalsånger, är en gripande thriller full av intriger och överraskningar som håller sig nära den ursprungliga romanen från 1938 med samma namn av Daphne du Maurier.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-09-04 - 2023-11-18
  • plats Charing Cross Theatre
London

biljetter

Indlæser

"Rebecca", med 22 originalsånger, är en gripande thriller full av intriger och överraskningar som håller sig nära den ursprungliga romanen från 1938 med samma namn av Daphne du Maurier. Av Michael Kunze (bok och texter) och Sylvester Levay (musik), två av de mest framgångsrika tyskspråkiga musikalteaterkompositörerna, har den nu fått en ny engelsk översättning av Christopher Hampton och Michael Kunze, redo för scenen i London!

Denna förtrollande teaterupplevelse väver ett nät av spänning, romantik och intriger som kommer att hålla dig på helspänn. Följ med oss när vi avslöjar gåtan kring 'Rebecca', en tidlös berättelse om kärlek och bedrägeri som utspelar sig mot en bakgrund av praktfulla gods och dolda motiv. Missa inte chansen att vara en del av denna spännande resa in i hjärtat av ett hjemsökande mysterium.

Den förmögne Maxim De Winter tar med sig sin naiva nya fru hem till sin egendom i Cornwall, Manderley, där den manipulativa hushållerskan, Mrs. Danvers, inte gillar den nya fruns intrång. Hon övertygar henne om att hon är en otillräcklig ersättning för den första fru De Winter, den glamorösa och mystiska Rebecca, som omkom i en drunkningsolycka, med tragiska resultat...

Den världsberömda romanen blev också en hyllad Alfred Hitchcock-film 1940, med Laurence Olivier, Joan Fontaine, Judith Anderson, George Sanders och Gladys Cooper i huvudrollerna. Den blev nominerad till 11 Oscar-priser och vann två priser; Bästa film och bästa foto.

Nu anländer den till Charing Cross Theatre med ett 18-manna orkester, regisserad av Alejandro Bonatto (regissören bakom den kritikerrosade uppsättningen av Donizettis 'Rita' och den kommande uppsättningen av Francis Poulanc och Jean Cocteaus 'The Human Voice' på Charing Cross Theatre senare denna månad).

Missa inte chansen att njuta av denna mystiska berättelse på scenen!

Föreställningsinformation:

Bokning från: 4 september 2023 till 18 november 2023

Speltid: 2 timmar och 15 minuter

Åldersbegränsning: 12+

 

Platsinformation: Charing Cross Theatre

Närmaste tunnelbanestation och järnvägsstation: Charing Cross

Bussnummer: (Trafalgar Square / Charing Cross Station Stop K) 11, 87, 91