The Lion i London

The Lion på Southwark Playhouse i London

Southwark Playhouse - LON

The Lion är en enmanna folkmusikal som berättar en sann historia om överlevnad. Med en gitarr i handen konfronterar Ben sin turbulenta livsresa från en spricka i barndomen till sin egen dödlighet.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-05-25 - 2022-06-25
  • plats Southwark Playhouse - LON
London

biljetter

Indlæser

“Every heart is made stronger by scars.”

The Lion är en enmanna folkmusikal som berättar en sann historia om överlevnad. Med en gitarr i handen konfronterar Ben sin turbulenta livsresa från en spricka i barndomen till sin egen dödlighet. Under 70 minuter av sånger, monologer och virtuost gitarrspelande så berättar Ben en inspirerande historia om kärlek, saknad, förtvivlan och hopp som påminner oss om att även under våra mörkaste stunder så kan musik, familj och gemenskap hjälpa oss att hitta vår sanna röst och styrkan att rida ut stormen.

Den här produktionen är det första uppförandet av Benjamin Scheuers Drama Desk-prisvinnande självbiografiska show, med Max Alexander-Taylor som spelar rollen som Ben.

“My single favourite musical of all of last year, whether on Broadway or in London.” The Stage in 2015.

 

Viktig information:

Innehåller diskussioner om döden, depression, cancer och cancerbehandlingar

Platsinformation: 

Närmaste tunnelbanestation: Elephant & Castle (Bakerloo and Northern Lines) : utgång via South Bank University Exit, sväng sedan vänster och gå längs med Newington Causeway.

Närmaste tågstation: Elephant & Castle