As You Like It på Shakespeare's Globe Theatre i London.

As You Like It i London

Shakespeare's Globe Theatre - LON

Fira kärlek, förvandling och gemenskap denna sommar i Shakespeares glada komedi, Som du vill ha det, på Globe Theatre i sommar.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-08-18 - 2023-10-29
  • plats Shakespeare's Globe Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

Fira kärlek, förvandling och gemenskap denna sommar i Shakespeares glada komedi, Som du vill ha det, på Globe Theatre i sommar.

Arden-skogen. Rosalind och Celia är på flykt och i förklädnad; Orlando sätter upp sina passionerade försök till poesi på grenar; Oliver ser fantastiska visioner av konstiga odjur.

Från den lojala kärleken mellan familjemedlemmar till den plötsliga kärleken mellan främlingar, och från den grymma kärleken mellan fiender till den desperata kärleken av ånger, bege dig in i skogen när vi ger oss ut på ett transformerande äventyr. Vem vet vad - eller vem - vi kan hitta?

Efter 2017 års 'superba' ★★★★★ (WhatsOnStage) uppsättning av Othello på Sam Wanamaker Playhouse, debuterar regissören Ellen McDougall på Globe med denna livliga berättelse om romantik och försoning.

'Kärlek är endast en galskap'

Akt III, scen 2

Föreställningsinformation:

Du kan boka från den 13 mars 2023 till den 29 oktober 2023.

Spelplatsinformation: Shakespeares Globe Theatre

21 New Globe Walk Bankside SE1 9DT

Närmaste tunnelbanestation: London Bridge (Northern, Jubilee-linjer)

Gå av stationen och följ skyltarna mot floden Thames/South Bank. När du når floden, gå västerut och Globe Theatre ligger vid Tate Modern på södra sidan av floden.

Närmaste tågstation: London Bridge