Doctor Who: Time Fracture Immersiv Teater i London

Doctor Who: Time Fracture Immersive Theatre i London

UNIT HQ at Immersive London

Doctor Who: Time Fracture, en banbrytande, uppslukande teateräventyr som dyker ner i den fantastiska Doctor Who-världen.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2021-11-17 - 2022-06-05
  • plats UNIT HQ at Immersive London
19 South Molton Lane, London, W1K 5LE

biljetter

Indlæser

Doctor Who: Time Fracture, en banbrytande, immersivt teateräventyr som dyker ner i den fantastiska Doctor Who-världen.

 

1940 - Det är mitt i Blitzen. Ett vapen av okänt ursprung förstör ett litet hörn av Mayfair, och öppnar samtidigt en spricka i tid och rum. I årtionden har UNIT kämpat oupptäckta för att skydda människorna på jorden från de faror som den utgör. De är försvagade och tillbakaslagna när sprickan ökar utom kontroll och är nära att besegras.

 

Från regissörerna av Immersive Everywhere - de kreativa hjärnorna bakom den kritikerrosade och Londons längst spelade teaterproduktion, The Great Gatsby - och officiellt licensierad av BBC Studios. Doctor Who: Time Fracture välkomnade sina första UNIT-rekryter till HQ under våren 2021.

 

Jorden som vi känner till den står på spel - nu är det dags för dig att ta nästa steg och bli en hjälte. Vi reser till omöjliga platser, konfronterar hotfulla monster och uråldriga utomjordingar på vägen. Det är en resa genom tid och rum för att rädda vår ras och vår vackra planet.

 

Viktig COVID-19 information

Mask

Du måste ha på dig mask under hela vistelsen på den här teatern, förutom när du förtär mat eller dryck.

Bevis på vaccination och/eller test

Du måste ha bevis på negativt Covid-19-test eller bevis på vaccination för att få tillåtelse att närvara vid framförandet.

Covidsäkerhet:

Den här lokalen har extra säkerhetsåtgärder på plats för att försäkra hälsan och välmåendet hos personalen, artisterna och gästerna.

Platsinformation: Unit HQ at Immersive London

Närmaste tunnelbanestation: Bond Street (Central and Jubilee lines)

Närmaste tågstation: Charing Cross