Doctor Who: Time Fracture Immersive Theatre i London

Doctor Who: Time Fracture Immersive Theatre i London

Doctor Who: Time Fracture, en banbrytande, uppslukande teateräventyr som dyker ner i den fantastiska Doctor Who-världen.

Biljetter från25 735 kr

Om

Doctor Who: Time Fracture, en banbrytande, immersivt teateräventyr som dyker ner i den fantastiska Doctor Who-världen.

 

1940 - Det är mitt i Blitzen. Ett vapen av okänt ursprung förstör ett litet hörn av Mayfair, och öppnar samtidigt en spricka i tid och rum. I årtionden har UNIT kämpat oupptäckta för att skydda människorna på jorden från de faror som den utgör. De är försvagade och tillbakaslagna när sprickan ökar utom kontroll och är nära att besegras.

 

Från regissörerna av Immersive Everywhere - de kreativa hjärnorna bakom den kritikerrosade och Londons längst spelade teaterproduktion, The Great Gatsby - och officiellt licensierad av BBC Studios. Doctor Who: Time Fracture välkomnade sina första UNIT-rekryter till HQ under våren 2021.

 

Jorden som vi känner till den står på spel - nu är det dags för dig att ta nästa steg och bli en hjälte. Vi reser till omöjliga platser, konfronterar hotfulla monster och uråldriga utomjordingar på vägen. Det är en resa genom tid och rum för att rädda vår ras och vår vackra planet.

 

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Antal biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...