Life of Pi på Wyndham's Theatre i London

Life of Pi in London

Wyndham's Theatre - LON

Life of Pi är baserad på en av de mest enastående och älskade skönlitterära verken - vinnaren av Man Booker Prize, med 15 miljoner exemplar sålda över hela världen - och med hisnande dockteater och toppmoderna bilder så är den en allm&aum... mere

hurtige fakta

  • datoer 2021-11-15 - 2023-01-15
  • plats Wyndham's Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

Efter att ett fraktfartyg sjunker mitt i det enorma Stilla havet så blir en 16-årig pojke som heter Pi strandad på en livbåt med fyra andra överlevare - en hyena, en zebra, en orangutang och en kunglig bengalisk tiger. Tiden är inte på deras sida, naturen är hård, vem kommer överleva? Life of Pi har vunnit 5 Olivier Awards, bl.a. 'Best New Play', och är baserad på en av de mest enastående och älskade skönlitterära verken - en succéanpassning av den episka resan genom tålamod och hopp. Långt efter att ridåerna har gått ner, “Life of Pi will make you believe in the power of theatre” (The Times).

***** ‘A extraordinary journey. Unmissable’ The Guardian

***** ‘It will make you believe in theatre. A triumph’ Sunday Times

***** ‘Everything about this production is amazing’ The Observer

*****  ‘The puppetry is out of this world.’ Mail on Sunday

Viktig information: 

Alla, oavsett ålder måste ha en egen biljett för att få komma på in på teatern. Barn under 16 år måste ha sällskap av och sitta bredvid en person med biljett som är minst 18 år. Barn under 3 år är inte tillåtna på teatern. Sena ankommare kan komma att nekas inträde tills det att det blir en lämplig paus i framträdandet. Du får inte ta med mat eller dryck som är köpt någon annanstans än på teatern.

Platsinformation: Wyndham's Theatre

Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square (Piccadilly and Northern lines

Närmaste tågstation: Charing Cross

Bussar: (Charing Cross Road) 24, 29, 176; (Shaftesbury Avenue) 14, 19, 38

Nattbussar: (Charing Cross Road) 24, 176, N5, N20, N29, N41, N279; (Shaftesbury Avenue) 14, N19, N38