Straight Line Crazy på Bridge Theatre i London

Straight Line Crazy i London

Bridge Theatre - LON

Ralph Fiennes spelar huvudrollen i David Hares lidelsefulla skildring av livet om en man vars järnvilja avslöjade svagheten i demokratin inför en karismatisk fällande dom.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-03-14 - 2022-06-18
  • plats Bridge Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

Ralph Fiennes spelar huvudrollen i David Hares lidelsefulla skildring av livet om en man vars järnvilja avslöjade svagheten i demokratin inför en karismatisk fällande dom. 40 år i rad var Robert Moses den mäktigaste mannen i New York. Även om han aldrig valdes till tjänsten så manipulerade han de som var med en blandning av list, charm och hot. Hans motivation var först en beslutsamhet att förbättra livet för arbetarna i New York City, så han byggde parker, nya broar och 100 mil av motorväg för att förena människorna med naturen. Men under 50-talet så började en del människor utan professionell bakgrund att kampanja mot dessa planläggningar och mot bilar, och för en väldigt annorlunda tanke om hur en stad ska se ut och vara.

Viktig information:

Föreställningen av Straight Line Crazy den 26/5 kl.19 kommer att spelas in för National Theatre Live och spelas på biografer. Det kommer finnas flera kameror i hörsalen och sikten kan komma att skymmas under föreställningen. Det kommer filmas 360 grader vilket betyder att medlemmar ur publiken kommer att komma med på skärmen. Genom att gå på föreställningen så ger du ditt godkännande att filmas och finnas med i sändningen. De som kommer sent kommer nekas inträde till den här föreställningen p.g.a att det kommer att filmas.

Viktiga COVID krav för inträde

Ansiktsmask

Du måste ha på dig ansiktsmask under hela vistelsen på den här teatern, förutom när du förtär mat eller dryck.

 

Bevis på vaccination och/eller test

Du måste ha bevis på negativt Covid-19-test eller bevis på vaccination för att få tillåtelse att närvara vid framförandet.

 

Hälsocheck:

När du anländer till teatern så kan du komma att ombes fylla i ett hälsoformulär och få tempen tagen.

 

Platsinformation:  The Bridge Theatre 

Närmaste tunnelbanestation: London Bridge (Jubilee and Northern lines) 

 

Närmaste tågstation: London Bridge or Waterloo


Bussar: Busslinje 47, 343 och 381 stannar på Tooley Street, kliv av vid ‘City Hall’ och busslinje 42, 78 och 188 stannar på Druid Street. Båda hållplatserna ligger inom 5 min gångavstånd från teatern.