The Tempest | på Globe Theatre i London

The Tempest | Globe i London

Shakespeare's Globe Theatre - LON

Scenen är klar för en tumultartad ny produktion av The Tempest, Shakespeares historia om uppskattning och försoning, nu i sommar på the Globe Theatre.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-07-22 - 2022-10-22
  • plats Shakespeare's Globe Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

The Tempest är inspirerad av de Elizabethianska rapporterna från Västindien på 1500-talet och är genomsyrad av en anda av magi och vidskepelse. The Tempest är tumultartad pjäs som handlar om svek, kärlek och förlåtelse.

 

Den utspelar sig på en avlägsen och mystisk ökenö och en förvisad far måste återfå kontroll och släppa iväg sin dotter så att hon, och han, kan växa, älska och förstå denna sköna nya värld. Men med lockelser och förräderi i varje hörn, kommer någon nånsin att kunna fly?

 

#TheTempest

‘Be not afeard, the isle is full of noises, Sounds, and sweet airs, that give delight and hurt not.’ — Act III, scene 2

 

Showinformation: 

Du kan boka från 22/7-2022 till 22/10-2022.

Åldersrestriktion: Det finns inga åldersbegränsningar på produktionen, men några av Shakespeares pjäser utforskar vuxna scener som vissa barn kan tycka är upprörande.

Speltid: Ca 3 tim med intervall.

P.g.a. den intima utformningen av teatern så kan sena ankommare komma att nekas inträde, så var god se till att du är där i god tid innan föreställningen börjar.

Covidsäkerhet: Den här lokalen har extra Covid-19 säkerhetsåtgärder på plats för att försäkra hälsan och välmåendet hos personal, artister och gäster.

Platsinformation: Shakespeare's Globe Theatre

Närmaste tunnelbanestation: London Bridge (Northern line & Jubilee line)

Gå ut från stationen och följ skyltar mot River Thames/South Bank. När du kommer fram till floden så går du västerut och hittar the Globe bredvid Tate Modern på södra sidan av floden.

Närmaste tågstation: London Bridge