Biljetter till Chessington World of Adventures Resort Winter's Tail

Biljetter till Chessington World of Adventures Resort Winter's Tail

Skapa magiska minnen i jul på Winter's Tail och njut av festlig familjerolighet med dina närmaste och käraste på Chessington.

Biljetter från427 kr

Om

Chessington World of Adventures Resort Winter's Tail

Skapa magiska minnen i jul på Winter's Tail och njut av festlig familjerolighet med dina närmaste och käraste på Chessington.

Med hjälp av våra glada tomtenissar och renar kan du träffa jultomten i hans vedeldade grotta och njuta av all julglädje som en traditionell julsaga och julsångare erbjuder. Dessutom, NYTT för 2023, kan du besöka de charmiga invånarna i Enchanted Hollow när de förbereder sig för en magisk jul. Hjälp dem att räkna ned till DEN STORA dagen och önska dem alla en 'God jul' när du och din familj vandrar genom den härliga underjordiska staden Enchanted Hollow, som är utsmyckad i all sin festliga prakt.

 

 

Vad är Chessington World of Adventures Resort?

Chessington World of Adventures Resort är en 128 hektar stor temapark, zoo och hotellkomplex i Chessington, Greater London, England, cirka 19 km sydväst om centrala London. Komplexet öppnade ursprungligen som Chessington Zoo år 1931; temaparken utvecklades av The Tussauds Group och debuterade den 7 juli 1987 som en av de första kombinerade djur- och nöjesparkerna i Storbritannien.

Chessington Zoo har ett imponerande utbud av över 1 000 djur, inklusive märkliga arter som västlig låglands gorillor, sjölejon och sumatratigrar. Djurparken är omsorgsfullt organiserad i olika områden, var och en erbjuder sin egen unika upplevelse. Besökare kan utforska Kings Trail, koppla av vid Sea Lion Bay, interagera med djur i Children's Zoo, ge sig in i det fängslande Amazu, förundras över invånarna i Penguin Bay, upptäcka marint liv i Sea Life Centre och uppleva charmen i Wanyama Village and Reserve.

Utmana din adrenalinresistens när du tar dig an spännande åkattraktioner som Dragon's Fury eller Rattlesnake. Dyk ner i spänningen av olika vattenbaserade attraktioner och se till att inte missa de live shower och evenemang som pågår i parken hela dagen lång!

 

 

För vem passar Chessington World of Adventures?

Vår temapark inkluderar 10 tematiserade områden OCH över 40 åkattraktioner som passar för alla åldrar!

Parken inkluderar en djurpark, ett SEA Life-center och olika dagliga shower, vilket gör Chessington till en av Storbritanniens vildaste och mest populära äventyr!

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...