Cotswolds Small Group Tour - Including Lunch

Cotswolds Small Group Tour - Including Lunch

Upplev en heldagstur till det natursköna Cotswold på den engelska landsbygden och njut av en härlig lunch i en englelsk pub.

Följ med på en heldagstur som startar i det natursköna området Cotswold där ni i hjärtat av området kommer att besöka en charmig och livlig liten by. Här får ni besöka en typiskt engelsk pub och äta en härlig lunch (ingår), samt gå en tur runt den fantastiska landsbygden om vädret tillåter. #break

Under turen passerar ni flera pittoreska byar, bl a Bourton-on-the-water, där ni kan beundra och njuta av den vackra naturen och mysiga omgivningarna.

Turen tar cirka 10 timmar och körs med minibuss men innehåller även promenader med guiden. Under de delar av turen som är utanför bussen, används det toppmoderna VOX Radioguide®-systemet, där du får ett eget headset så att du inte missar något som guiden berättar.

Om

Turen går från april till mars på tisdagar, fredagar och söndagar.

Turen startar kl 09:00 från the Original London Visitor Centre i centrala London och avslutas på Victoria Train Station cirka kl 19:00.

Lunch på en pub i the Costwolds ingår i priset.

Din voucher skickas till dig per e-post efter bokning och betalning. På den vouchern står telefonnummer och annan viktig information till Evan Evans Tours.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Hoppsan! Det verkar som att denna produkt för tillfället är slutsåld. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan orsaka. Du är dock välkommen att kontakta oss för mer information om tillgänglighet, alternativ eller andra frågor du kan ha.

Du kan kontakta oss via vår onlinechatt eller genom att skriva till info@boxoffice.se, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...