Hard Rock Tour London - Morning

Hard Rock Tour London - Morning

Upplev en heldagstur till det natursköna Cotswold på den engelska landsbygden och njut av en härlig lunch i en englelsk pub.

Följ med på en heldagstur som startar i det natursköna området Cotswold där ni i hjärtat av området kommer att besöka en charmig och livlig liten by. Här får ni besöka en typiskt engelsk pub och äta en härlig lunch (ingår), samt gå en tur runt den fantastiska landsbygden om vädret tillåter. #break

Under turen passerar ni flera pittoreska byar, bl a Bourton-on-the-water, där ni kan beundra och njuta av den vackra naturen och mysiga omgivningarna.

Turen tar cirka 10 timmar och körs med minibuss men innehåller även promenader med guiden. Under de delar av turen som är utanför bussen, används det toppmoderna VOX Radioguide®-systemet, där du får ett eget headset så att du inte missar något som guiden berättar.

Biljetter från1 067 kr

Om

Turen går från april till mars på tisdagar, fredagar och söndagar.

Turen startar kl 09:00 från the Original London Visitor Centre i centrala London och avslutas på Victoria Train Station cirka kl 19:00.

Lunch på en pub i the Costwolds ingår i priset.

Din voucher skickas till dig per e-post efter bokning och betalning. På den vouchern står telefonnummer och annan viktig information till Evan Evans Tours.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...