London Dungeon

London Dungeon -Combined ticket

The London Dungeon

London Dungeon är en unikt spännande attraktion som tar dig tillbaka till huvudstadens mest farliga förflutna. Boka dina kombinerade biljetter med en annan attraktion och förbered dig för det mest spännande äventyret!

mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-11-28 - 2024-12-31
  • plats The London Dungeon
United Kingdom, London, SE1 7PB

Indlæser

Unna dig själv den ultimata dagen på London Dungeon ... om du vågar! Platsen för läskig rolig underhållning inbjuder dig att leva och andas dig igenom 1000 år av Londons mörkaste historia med gripande berättelser och skräckinjagande skrämmande inslag.

Med 16 spöklika shower och 2 spännande åkattraktioner kommer gästerna ansikte mot ansikte med några av Londons mest ökända historiska karaktärer: Guy Fawkes, Sweeney Todd och till och med Jack the Ripper! Bekanta sagor spelas upp framför dina ögon, och berättande får en modern twist i en upplevelse som inte får missas.

Boka en kombinationsbiljett och njut av London Dungeon tillsammans med en annan populär attraktion i London, som till exempel London Eye, SeaLife Center eller Madame Tussauds. Det bästa av Londons attraktioner i ett enda köp!

 

Vad du kan förvänta dig

London Dungeon är en unikt spännande attraktion som kommer att föra dig tillbaka till huvudstadens farligaste förflutna. Se, hör, känn och lukta de kusliga karaktärerna från det förflutna när de kommer till liv framför dig.

London Dungeon samlar en fantastisk ensemble av skådespelare, special effekter, scener och åkattraktioner. Det inkluderar:

  • Heltäckande 360-graders set med gripande berättande
  • 19 interaktiva shower, levande skådespelare, 1000 års historia
  • State-of-the-art-tematisering och special effekter
  • 2 spännande underjordiska åkattraktioner
  • Skratt, skrik och nyskapande berättande

Användbar information:

*London Dungeon är inte lämplig för personer med nervös disposition.

 

Kombinationsbiljett:

Detta är en kombinationsbiljett, där du kan välja att boka London Dungeon + ett urval av attraktioner, inklusive Madame Tussauds, SEALIFE Center eller London Eye.

 

Barn:

Barn under 5 år har inte tillträde till London Dungeon. Barn under 12 år: tillträde sker efter föräldrars/vårdnadshavares bedömning. Barn under 16 år måste vara i sällskap av en vuxen som är 18 år eller äldre.

 

Adress:

London Dungeon, County Hall, Westminster Bridge Rd, SE1 7PB London

 

Så kommer du dit:

London Dungeon ligger inom bekvämt gångavstånd från flera London Underground-stationer: Waterloo, Embankment, Charing Cross och Westminster.

Waterloo är den närmaste tunnelbanestationen till London Dungeon. Det tar cirka fem minuters promenad. Lämna stationen och följ skyltarna till South Bank.

Embankment och Charing Cross-stationerna ligger nära varandra på nordsidan av floden Themsen. Båda tunnelbanestationerna är en tio-femton minuters promenad för att nå London Dungeon. Korsa Hungerford Bridge från stationen.

Westminster tunnelbanestation är närmast Big Ben och Houses of Parliament. Från Westminster tunnelbanestation, ta utgång ett och följ skyltarna till Westminster Pier.

 

Så fungerar det:

Gå till attraktionen på din bokade tidpunkt och visa din e-biljett för en medarbetare (antingen utskriven eller på en mobil enhet), och du kommer att bli skannad innan rundturen börjar.

 

Varaktighet:

Rundturerna varar ungefär 90 minuter.

 

Tillgänglighetsinformation:

Gäster med funktionsnedsättning bör köpa en standardbiljett och kommer att kvalificera sig för en kompletterande hjälparbiljett. Den kostnadsfria biljetten för hjälparen bör begäras vid ankomsten till attraktionen vid uppvisning av bevis på funktionsnedsättning.

Attraktionen är rullstolsanpassad förutom båt- och fritt fall-attraktionerna. Av hälsoskäl och säkerhetsskäl kan London Dungeon endast tillåta 1 rullstolsanvändare per timme. När du har bokat din standardbiljett, vänligen kontakta för ytterligare instruktioner om hur du ska gå vidare.

Tyvärr kan attraktionen inte tillåta rörlighetsscooters in i attraktionen.