Royal London Tour with Madame Tussauds & London Eye

Royal London Tour with Madame Tussauds & London Eye

London Stadium

Denna fantastiska tur kombinerar sightseeing med buss och inträdesbiljetter till 2 av Londons toppattraktioner! Du kommer att lära dig allt om Londons historia med din expertguide med Blue Badge på en bekväm bussresa för att se Londons främsta landmärken, inklu... mere

hurtige fakta

 • datoer 2020-07-10 - 2022-04-01
 • plats London Stadium
Queen Elizabeth Olympic Park, London E20 2ST, UK

Indlæser

Denna fantastiska tur kombinerar sightseeing med buss och inträdesbiljetter till 2 av Londons toppattraktioner! Du kommer att lära dig allt om Londons historia med din expertguide med Blue Badge på en bekväm bussresa för att se Londons främsta landmärken, inklusive Vaktparaden vid Buckingham Palace, en historisk och traditionell ceremoni! Du kommer att få chansen att utforska det otroliga vaxmuseumet Madame Tussauds, med över 250 vaxfigurer av kändisar och historiska karaktärer, och du kommer att kunna åka 135 meter över floden Themsen på den ikoniska London Eye, med fantastisk panoramautsikt över staden.

Höjdpunkter:

 • Njut av en bekväm bussresa i London
 • Lär dig om Londons intressanta historia med en expertguide
 • Beundra Londons mest kända landmärken och byggnader
 • Upptäck mindre kända fakta om staden
 • Besök 2 av Londons mest populära attraktioner

Vad kan jag förvänta mig på turen?

Morgontur i London

Dagen börjar med en avkopplande och naturskön bussresa som tar oss runt Parliament Square för att se den spektakulära Westminster Abbey, där prins William och Kate Middleton gifte sig. Sedan vidare till Kensington Palace, tidigare hem för Diana, prinsessan av Wales, och till Royal Albert Hall och Albert Memorial.

Vi fortsätter till St James's Park och Buckingham Palace för att se den historiska ceremonin Changing of the Guard. Ackompanjerad av en militärorkester marscherar en avdelning från Queen's Foot Guard till Buckingham Palace för att byta av med den gamla vakten.

Madame Tussauds

Som en av de mest populära attraktionerna i London är Madame Tussauds ett verkligt måste! Utforska de otroliga vaxreplikerna av mer än 250 kändisar och historiska personer, och förundras över hur realistiska de är.

Spridd över olika tematiserade gallerier kan du promenera längs röda mattan och posera med Hollywoods hetaste kändisar, umgås med din favoritsportstjärna eller sitta bredvid brittisk kunglighet. Madame Tussdaus erbjuder garanterad kul för hela familjen!

The London Eye

Lastminute.com London Eye erbjuder några av de mest spektakulära panoramautsikterna över London och dess vackra skyline, så det är ingen överraskning att det har blivit en av de mest besökta attraktionerna i Storbritannien.

Med en höjd på 135 meter (443 fot) är det Europas högsta pariserhjul och en av Londons mest ikoniska landmärken.

Sakta ner och koppla av på en tur i en av dess 32 glaskapslar samtidigt som du njuter av den hisnande utsikten över London från ovan, som inkluderar andra berömda landmärken som Big Ben och Houses of Parliament, Buckingham Palace och St. Paul's Cathedral.

Mötesplats: Victoria Coach Station

Gå till EvanEvans Tours Welcome Desk på Victoria Coach Station, belägen framför grindarna 1 och 2, där de kommer att dirigera dig till rätt avgångspoäng. Victoria Coach Station är en 10-15 minuters promenad från London Victoria Train Station och Victoria Underground Station. Var noga med att anlända minst 30 minuter före din planerade avgångstid.

Slutpunkt: Trafalgar Square

Bussresan slutar runt kl. 12.00 och eftermiddagen blir ledig så att du kan besöka Madame Tussauds och London Eye.

Ytterligare information:

 • Turen börjar kl. 9.00 på Victoria Coach Station (instigning börjar kl. 8.30)
 • Morgonturen i Royal London är helt guidad
 • Madame Tussauds och London Eye besöks oberoende av varandra på eftermiddagen enligt publicerade tider
 • Inträde till Madame Tussauds är bokat för tidsintervallet 14:00 och inträde till
 • London Eye är bokat för tidsintervallet 17:00
 • Vaktparaden vid Buckingham Palace äger rum på måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar
 • På grund av renoveringsarbeten på "Big Ben" kommer du att se att det finns byggnadsställningar som täcker denna ikoniska plats.
 • 4D-biografupplevelsen på London Eye är stängd tills vidare.

Ingår: 
-Expertguide 
-Wi-fi ombord 
-Personligt ljudheadset 
-Superior turistbuss 
-USB-laddningsportar ombord 
-Inträdesbiljetter

Ingår inte: 
-Lunch 
-Hotellhämtning eller avlämning

Turarrangören har implementerat fullständiga COVID-19 hygien- och distanseringsåtgärder för din säkerhet.