Warwick Castle, Shakespeares Birthplace & Oxford - excluding entrances

Warwick Castle, Shakespeares Birthplace & Oxford - excluding entrances

Upplev staden Warwick med dess vackra Warwick Castle, universitetsstaden Oxford, William Shakespeares födelseort Stratford-upon-Avon och det natursköna Cotswolds.

Turen tar dig till Warwick där du får se det magnifika Warwick Castle, som uppfördes av Vilhelm Erövraren i början av 1000-talet. De flesta torn och vallar är fortfarande intakta. Låt dig föras tillbaka till #break en tid av banketter, strider och ceremonier. Turen tar dig vidare genom Warwickshire till Stratford-upon-Avon, en handelsstad vid kanten av skogen Arden och floden Avon. Stratford blev känt för att vara William Shakespears födelseplats.

Det världsberömda universitetet i Oxford byggdes på 1200-talet, och där har bl a Narnia-författaren C.S. Lewis, Sagan om Ringen-författaren Tolkien, Alice i Underlandet-författaren Lewis Carroll och den f.d. USA-presidenten Bill Clinton studerat. Här får du följa med på en fascinerande rundvandring för att se Christ Church, där många scener i Harry Potter-filmerna spelades in, samt biblioteket Bodleian och universitetets vackra gårdsplan som Oxford är känt för.

Cotswolds är en charmerande blandning av honungsfärgade stugor med halmtak, marknadsbyar med sneda korsvirkeshus och forntida stenkors, allt omslutet av de mjukt böljande kullarna (”wolds”) som är så typiska för England.

Biljettalternativ inkl. inträde. Vet du redan nu att du vill se insidan av Shakespeares korsvirkeshus, som omsorgsfullt har inretts för att återskapa interiören från hans barndom och att du vill se Warwick Castle från insidan? Då skall du välja biljettalternativet "INKL. inträden". 

Turen körs av Evan Evans Tours som har mer än 80 års erfarenhet av sightseeing. Fördelar att boka denna tur med Box Office och Evan Evans Tours:

  • Högutbildad guide
  • Under de delar av turen som är utanför bussen, används det toppmoderna VOX Radioguide®-systemet, där du får ett eget headset så att du inte missar något som guiden berättar.
  • Bussarna, av märket Mercedes-Benz, är alla lyxiga, komfortabla och har luftkonditionering.
  • Gratis WiFi i bussarna.
  • Du betalar mindre för turen hos oss än direkt med Evan Evans Tours.
Biljetter från1 167 kr

Om

Turen går olika dagar beroende på säsong:
November till mars: Måndagar, onsdag och lördagar.
April till oktober: Dagligen.

Turen avgår från Victoria Coach Station, och avslutas vid Victoria Train Station.

Barn under tre år följer med gratis på denna tur, och behöver ingen biljett.

Behöver du hjälp att välja fler evenemang i London hjälper vi dig gärna på vägen, läs mer på sidan "Att göra i London" – där hittar du tips på alla ”måsten” i London.

*Specialpris gäller ej 24-26 december.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...