Wembley Stadion Tur

Wembley Stadion Tur

Wembley Stadium Tur låter dig utforska bakom kulisserna på Storbritanniens största sport- och musikarena. Den tar dig djupt in i hjärtat av stadion, där du kan utforska omklädningsrummen, presskonferensrummet, spelartunneln, sidlinjen och den ikoniska kungliga logen

Biljetter från369 kr

Om

Välkommen till Wembley Stadium – den heliga marken där sportens historia och oförglömliga ögonblick blir levande.

Följ med oss på en extraordinär resa genom en av världens mest kända idrottsarenor, Wembley Stadium Tour. Oavsett om du är en fotbollsfanatiker, en musikentusiast eller helt enkelt nyfiken på de berättelser som ekar inom dessa ikoniska väggar, lovar den här upplevelsen ett oförglömligt äventyr. Boka dina biljetter nu och bli en del av arvet!

Legenders Hem

Wembley Stadium har varit värd för otaliga historiska händelser, spännande matcher och legendariska framträdanden. När du kliver ut på den heliga gräsmattan följer du i spåren av idrottsgiganter, musikaliska ikoner och det passionerade fansens jubel. Här är vad du kan förvänta dig:

  • Wembleybågen: Förundras över den fantastiska Wembleybågen, ett arkitektoniskt mästerverk som reser sig över stadion och står som en symbol för excellens.

 

  • Den Kungliga Logen: Upptäck var medlemmar av kungafamiljen, dignitärer och VIP-gäster har bevittnat historiska ögonblick från sin exklusiva utsiktsplats.

 

  • Spelartunneln: Känn adrenalinet när du går genom den allra tunnel där fotbollsspelare och musiker likaså har kommit in på arenan till tusentals jubel.

 

  • Englands Omklädningsrum: Titta in i Englands landslags omklädningsrum, där förmatchritualer, motivationsanföranden och lagkamratskap har format fotbollshistorien.

 

  • Planen: Kliv ut på den fläckfria planen, andas in den elektrifierande atmosfären och föreställ dig själv som en stjärnspelare i en höginsatsmatch.

 

  • Pressrummet: Upplev suset av eftermatchintervjuer och föreställ dig själv i världens största idrottsutövares och artisters skor.

 

  • Utställningen Crossbar: Kom nära historiska minnessaker, inklusive ikoniska ribbor från Englands största segrar.

 

Wembley Stadium Tour är en möjlighet att återuppleva historia, stå där legender har stått och bevittna magin som gör Wembley till en bestående symbol för excellens inom sport- och underhållningsvärlden.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...