Windsor, Blenheim Palace & Gardens Small Group Tour

Windsor, Blenheim Palace & Gardens Small Group Tour

Missa inte den här heldagsturen till Blenheim Palace och Windsor!

Följ med på en heldagstur i kunglighetens tecken. Turen börjar vid Blenheims Palace där Hertigen av Marlborough bor. Här ges det möjlighet att utforska de praktfulla rum som idag är öppna för besökare. Efter att ha sett den pampiga insidan får man även se godsets mäktiga utsida. #break

Här näst kommer ett besök till staden Windsor som är hem till Windsor Castle där kungligheter bott i tusentals år och fortsatt bor. I Windsor ges en guidad tur där stadens historia kommer till liv framför dina ögon. Här får man inte missa att titta en extra gång om det finns en flagga kallad The Standard på flagstången vid slottet, det innebär att drottningen är hemma.

Turen tar cirka 10 timmar och körs med buss men innehåller även promenader med guiden. Under de delar av turen som är utanför bussen, används det toppmoderna VOX Radioguide®-systemet, där du får ett eget headset så att du inte missar något som guiden berättar.

I biljetten ingår inträde till Blenheim Palace och dess trädgård. Inträde till Windsor Castle ingår inte. Det finns möjlighet att köpa lunch vid Blenheim Palace.

Om

Turen går från april till oktober på måndagar och torsdagar.
Turen startar kl 09:00 från the Original London Visitor Centre och avslutas på Victoria Train Station cirka kl 19:00.

Din voucher skickas till dig per e-post efter bokning och betalning. På den vouchern står telefonnummer och annan viktig information till Evan Evans Tours.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Hoppsan! Det verkar som att denna produkt för tillfället är slutsåld. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan orsaka. Du är dock välkommen att kontakta oss för mer information om tillgänglighet, alternativ eller andra frågor du kan ha.

Du kan kontakta oss via vår onlinechatt eller genom att skriva till info@boxoffice.se, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...