Windsor Castle, Stonehenge & Bath - exklusive-romerska-bad

Windsor Castle, Stonehenge & Bath - exklusive-romerska-bad

 • Inträde till Windsor Castle
 • Inträde till Stonehenge
 •  

Besök Windsor Castle och Stonehenge, det mer än 5000 år gamla mysteriet, och upplev Bath – staden som är omgiven av slocknade vulkaniska berg.

Windsor Castle ligger högt över Themsen, och har varit hem för den kungliga familjen i över 900 år, och är fortfarande drottningens officiella bostad. Här #break besöker ni de magnifika State Apartments* som fortfarande används för kungliga mottagningar. Det finns även tid för att upptäcka slottets marker och St George's Chapel från 1300-talet, där kungar och drottningar, inklusive Henry VIII och hans 3:e fru Jane Seymour, ligger begravda.

Turen forsätter till Stonehenge – ett unikt, förhistoriskt världsarv som är omgivet av forntida gravhögar. Det är många frågor kring vilka som byggde detta, varför och hur de fick dit stenarna? Det 5000 år gamla mysteriet om Stonehenge häpnar t o m experterna och kommer säkerligen även att få dig att börja fundera.

 

Turen körs av Evan Evans Tours som har mer än 80 års erfarenhet av sightseeing. Fördelar att boka denna tur med Box Office och Evan Evans Tours:

 • Högutbildad guide
 • Under de delar av turen som är utanför bussen, används det toppmoderna VOX Radioguide®-systemet, där du får ett eget headset så att du inte missar något som guiden berättar.
 • Bussarna, av märket Mercedes-Benz, är alla lyxiga, komfortabla och har luftkonditionering.
 • Gratis WiFi i bussarna.
 • Du betalar mindre för turen hos oss än direkt med Evan Evans Tours.
Biljetter från1 637 kr

Om

Turen går dagligen.
Undantag:

 • Vissa datum är Windsor Castle stängt för besökare. Turen innehåller då istället besök på Hampton Court Palace.
  Gäller följande datum: 18-19/4, 21/4 2–3/5, 18/5, 14/6, 16-17/6
 • Vissa datum är State Apartments på Windsor Castle stängt för besökare. Turen innehåller då istället besök på Queen Mary's Doll House och St. Georges Chapel.
  Gäller följande datum: 22/3, 2-3/5, 18/6

Turen avgår från Victoria Coach Station, och avslutas vid Victoria Train Station.

Barn under tre år följer med gratis på denna tur, och behöver ingen biljett.

Behöver du hjälp att välja fler evenemang i London hjälper vi dig gärna på vägen, läs mer på sidan "Att göra i London" – där hittar du tips på alla ”måsten” i London.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...