Upplev fotboll med Atalanta – biljetter till Atalanta | Box Office

Atalanta är en italiensk fotbollsklubb som är hemmahörande i staden Bergamo. Klubben bildades redan 1907 och sitt namn har de fått från hjältinnan Atalanta i den grekiska mytologin. Sedan 2006 spelar Atalanta i Italiens högsta liga – serie A.
En av Sveriges mest berömda fotbollspelare, Glenn Strömberg, spelade åtta säsonger i klubben.

Atalantas hemmarena heter Stadio Atleti Azzuri d'Italia och rymmer 21 300 åskådare. Stadion ligger i staden Bergamo som ligger ca 40 km nordöst om Milano. Du har här en fantastisk möjlighet att både se Atalanta spela i Bergamo och på samma resa uppleva Milano och allt där finns att se.

Box Office har som officiell återförsäljare sedan 1989 sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll. Tack vare ett mångårigt samarbete med våra agenter erbjuder vi ett brett utbud av officiella matchbiljetter som du bokar tryggt, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundservice.

Detalj

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Atalanta spelar på arenan Stadio Atleti Azzurri d'Italia i Bergamo utanför Milano. Här ryms 21 300 åskådare. Nu har du chansen att se Atalanta möta, och uppleva den magiska stämningen på plats.

Hos Box Office kan du köpa biljetter i flera olika kategorier. Vi erbjuder biljetter på lång- och kortsida – både högt upp och långt ner på läktaren.

  • Shortside är plats på kortsidan
  • Longside lateral är platser på långsidan
  • Longside central är platser på långsidan

Matchdatum:
Var observant på att matchdatum fastställs sent – det datum som anges är preliminärt om inte klockslag är utskrivet. För en helgmatch rekommenderar vi att du är på plats lördag till tisdag, och för en veckomatch tisdag till fredag. Mer om detta, samt annan viktig information du ska ta del av innan du bokar, hittar du här i våra Fotbollsvillkor.

Biljettleverans:

  • E-ticket: Skickas till dig per e-post ca 2-5 dagar innan matchdag. Dessa biljetter skall skrivas ut och tas med till matchen.
Till början