Boka fotbollsbiljetter till Athletic Club

Boka fotbollsbiljetter till Athletic Club

Athletic Club Bilbao, allmänt känt som Athletic Bilbao, är en prestigefylld fotbollsklubb baserad i Bilbao, huvudstaden i Baskien i norra Spanien. Grundad 1898 är Athletic Bilbao en av de äldsta fotbollsklubbarna i Spanien och har en rik historia som är djupt rotad i den baskiska folkets kulturella identitet.

Ett av de distinkta dragen hos Athletic Bilbao är dess unika policy som kallas "cantera"-policy, vilket betonar utvecklingen av lokala talanger. Klubben är stolt över att ha ett lag som huvudsakligen består av spelare från Baskien, vilket gör den framstående i fotbollsvärlden för sitt engagemang för regional identitet och tradition. Denna policy har hjälpt till att främja en stark koppling mellan laget och dess passionerade fanbas.

Klubbens hemmamatcher spelas på den ikoniska San Mamés Stadium, som genom åren har renoverats för att bli en modern och livlig arena. Stadion har en speciell plats i hjärtat hos Athletic Bilbaos supportrar och är känd för sin elektriska atmosfär under matcher.

Athletic Bilbao har en framgångsrik historia med många inhemska och internationella framgångar. Klubben har vunnit flera La Liga-titlar och har varit en konsekvent närvaro i toppen av spansk fotboll. Dessutom har Athletic Bilbao haft märkbar framgång i inhemska cup-tävlingar, särskilt i Copa del Rey, där de har vunnit titeln vid flera tillfällen.

Som en symbol för regional stolthet och en fyr för tradition fortsätter Athletic Bilbao att vara en kraft att räkna med i spansk fotboll, och fängslar fans med sitt engagemang för lokala talanger, rik historia och konkurrenskraftig anda på planen.

Missa inte denna genuint lokala upplevelse när du besöker Bilbao, och boka dina biljetter i förväg till Athletic Bilbaos fotbollsmatcher!

Vi säljer biljetter för olika kategorier och vi erbjuder endast auktoriserade officiella biljetter!

  • Vi arbetar direkt med klubben
  • Alla biljetter är e-biljetter
  • Boka säkert genom vår säkra bokningsplattform

Kolla nedan för att se klubbens spelschema för den kommande säsongen!

Kommande (20)

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...