Crystal Palace v Brentford

Crystal Palace v Brentford

Crystal Palace, även kallade The Eagles, är mycket omtyckta av sina utländska fans. De spelar i Premier League sedan 2013 och deras matcher på Selhurst Park med 26 000 åskådare är mycket populära att boka hos Box Office. Till Crystal Palaces matcher erbjuder vi enbart officiella matchbiljetter, och då olika priskategorier och platser beroende på vilken upplevelse man önskar. Önskar du en mer bekvämare plats mat och dryck ingår ska du boka White Horse Lane. Annars finns det platser på långsidan, Main Stand eller Arthur Wait Stand. Rolig och prisvärd fotboll när den är som bäst – live på plats!

25 jan. 2025
15:00
Mobile E-ticket
Biljetter från1 909 kr

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Hoppsan! Det verkar som att denna produkt för tillfället är slutsåld. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan orsaka. Du är dock välkommen att kontakta oss för mer information om tillgänglighet, alternativ eller andra frågor du kan ha.

Du kan kontakta oss via vår onlinechatt eller genom att skriva till info@boxoffice.se, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...