S.S. Lazio v AC Milan

S.S. Lazio v AC Milan

Stadio Olimpico - AS Roma

Standard Category
CATEGORY 1 MONTE MARIO long side (dark red)
mere

hurtige fakta

  • datoer 2024-03-03 - 2024-03-03
  • plats Stadio Olimpico - AS Roma
Viale dei Gladiatori, 00135 Roma RM, Italy

Indlæser

Köp biljetter till Lazio — på Stadio Olimpico, som rymmer över 80 000 åskådare.

Hos BoxOffice kan du köpa biljetter i flera olika kategorier. Vi erbjuder biljetter på lång- och kortsidan — både högt upp och längst ner på läktaren.

Som officiell distributör har BoxOffice sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll sedan 1989. Tack vare vårt långvariga samarbete med klubbarna kan vi erbjuda ett brett utbud av officiella matchbiljetter — som du kan boka säkert, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundtjänst.

 

För Europa League/Serie A/Champions League:

Observera att på grund av arrangörens säkerhetsregler kan vi inte erbjuda biljetter till fans med samma nationalitet som motståndarlaget. I VIP Hospitality-kategorin är alla nationaliteter välkomna att boka.

Matchdatum:

Observera att matchdatumet sätts sent — den angivna datumen är endast preliminära om tidpunkten inte är specificerad. För en helgmatch rekommenderar vi att du är där lördag till tisdag, och för en veckomatch tisdag till fredag. Mer om detta och annan viktig information du bör ha med dig innan du bokar hittar du här — i våra fotbollsvillkor.

 

Biljettleverans:

E-biljett:

E-biljetten skickas till dig via e-post 2-3 dagar innan matchen — utan extra kostnad. Observera att i enlighet med Serie A:s säkerhetslagar kommer vi att kräva att du skickar oss passagerarinformation i förväg före matchen. ID-kontroller kan förekomma på arenan. Ta med giltig legitimation.

 

Sittplatser:

Vi kan endast garantera par.

 

Så här tar du dig enklast till Stadio Olimpico:

Du tar dig enklast till arenan med tunnelbanelinje E (från Termini-tågstationen) och följer skyltarna till Ottaviano station och går ner till terminal 1 (slutet av linjen) och tar busslinje 32 till Piazzale della Farnesina.

Biljettinformation

Kategori: Standardkategori 
KATEGORI 1 MONTE MARIO långsida (mörkröd)
KATEGORI 2 TEVERE centrala långsida (röd)
KATEGORI 3 TEVERE standard långsida (orange)
KATEGORI 4 DISTINTI kortsida (mörkgul)
KATEGORI 5 Standard kortsida (ljusgul)

Biljetleverans: 
E-biljett
*E-biljetter skickas via e-post 24-48 timmar före matchstart.

Kundinformation


VIKTIGT: Observera att i enlighet med SERIE A:s säkerhetslagar behöver vi ta emot en kopia av passet/ID-kortet från varje klient. Vi kommer att kräva att du skickar ditt ID-nummer, nationalitet, födelsedatum och fullständigt namn före matchdatumet.

*För UEFA MATCHBILJETTERNA
UEFA-reglerna för Champions & Europa League-matcher tillåter inte att biljetter säljs till kunder med nationalitet från bortalaget.

*Sittplatser:
Vi kan endast garantera platser i par, men vid beställning av 3 eller andra udda antal kommer det troligen att bokas som 2+1, med den tredje platsen så nära som möjligt. Vi kommer att försöka hitta platser så nära varandra som möjligt (eller tre i rad), men vi får bara platsernas nummer från klubben 24-48 timmar före matchen.

Viktigt:
Observera att matchernas datum kan ändras för att passa in i Champions League-förpliktelser och TV-bevakning.

Till exempel kan matcher som är planerade på en söndag ändras till fredag, lördag eller måndag. Matcher som är planerade på en onsdag kan också ändras till tisdag eller torsdag kväll.

Av den anledningen rekommenderar vi starkt att du organiserar din vistelse med hänsyn till dessa möjliga ändringar och att du ser till att kontrollera det bekräftade datumet och avsparkstiden innan avresan.