Biljetter Manchester United – fotbollsbiljetter hos Box Office

Som en av världens största och mest framgångsrika klubbar går det inte lång tid mellan tillfällena då Manchester United, The Red Devils, tar hem en ny titel. Bl a är Manchester United tjugofaldiga engelska mästare och tredubbla Champions League-vinnare. Hemma-arenan Old Trafford tar hela 75 000 åskådare, men ändå måste man vara ute i god tid för att få biljetter. Vi på Box Office arbetar direkt med klubben och erbjuder endast officiella biljetter, efter att ha arbetat med Premier League i 30 år.

Detalj
Dato
Sorter

Som en av världens största och mest framgångsrika klubbar går det inte lång tid mellan tillfällena då Manchester United, The Red Devils, tar hem en ny titel. Bl a är Manchester United tjugofaldiga engelska mästare och tredubbla Champions League-vinnare. Hemma-arenan Old Trafford tar hela 75 000 åskådare, men ändå måste man vara ute i god tid för att få biljetter. Vi på Box Office arbetar direkt med klubben så vi erbjuder endast officiella matchbiljetter.

Box Office har som officiell återförsäljare sedan 1989 sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll. Tack vare ett mångårigt samarbete med fotbollsklubbarna, erbjuder vi ett brett utbud av officiella matchbiljetter som du bokar tryggt, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundservice.

Till början