Officiella League One-biljetter till Charlton Athletic Fotbollsklubb

Officiella League One-biljetter till Charlton Athletic Fotbollsklubb

🔴⚪ Charlton Athletic: Där Tradition Möter Triumf ⚽🏴

Sedan juni 1905 har Charlton Athletic varit en stadig bidragsgivare till historien om engelsk fotboll!

Som deras namn avspeglar, kommer de från Charlton i sydöstra London, och delar starka rivaliteter med andra sydlondonklubbar som Crystal Palace och Millwall.

Genom åren har de rört sig mellan Premier League, Första Divisionen och Andra Divisionen. Deras resa har varit en berg-och-dalbana, inklusive turbulenta år med att gå in i administration, exil och ägarbyten, bara för att alltid komma tillbaka starkare än tidigare, med en orubblig fanbas.

De flesta av klubbens supportrar kommer från Londons stadsdelar Greenwich, Bexley och Bromley samt från områden i Kent.

År 1992, när laget tillfälligt var tvungna att dela träningsanläggning med Crystal Palace, spelade supporterne en nyckelroll i att säkerställa klubbens återkomst till deras hemmaarena The Valley, och belönades därefter med en röst i styrelsen genom att ha en vald supporterdirektör.

Den Röda och Vita armén, som fansen kärleksfullt kallas, tillför en orubblig energi till varje match, och visar ett fast stöd för sina älskade Addicks som sträcker sig långt utöver matchdagarna.

För närvarande spelar de i English Football League One, och varje match är ett kapitel i en historia som fortsätter att fängsla generationer.

Kom med oss på The Valley och bli en del av det levande arvet som är Charlton Athletic.

Vi erbjuder:

🎟️ Officiella Biljetter, Varje Gång: När du bokar dina biljetter hos oss kan du vara säker på att du endast får officiella Charlton Athletic-biljetter direkt från klubben. Vårt engagemang för äkthet garanterar att din matchdagupplevelse är äkta och oförglömlig.

📲 Problemfria E-Biljetter: Enkla och säkra, förbättrar din matchdagsbekvämlighet.

🔒 Förtroende för Över 30 Års Expertis: Över 30 års dedikerad service till fotbollsfans.

Miss inte detta och säkra dina biljetter idag!

Kommande (8)

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...