Rangers Football Club

Rangers Football Club

Rangers Football Club, allmänt känt som Rangers FC eller helt enkelt Rangers, är ett professionellt fotbollslag baserat i Glasgow, Skottland. Etablerad år 1872 är Rangers en av de äldsta och mest framgångsrika fotbollsklubbarna i världen. Laget spelar sina hemmamatcher på Ibrox Stadium, en ikonisk arena som har en betydande plats i den skotska fotbollshistorien.

Rangers har en historisk rivalitet med en annan klubb baserad i Glasgow, Celtic FC, i det som är känt som Old Firm-derbyt. Denna intensiva rivalitet är en av de mest berömda och passionerade inom fotbollen!

Vi ser mycket fram emot den kommande säsongen 2023/2024, då vi med glädje meddelar partnerskapet mellan Glasgow Rangers Football Club och Gordon Ramsay Restaurants. Detta samarbete markerar en nyhet inom fotbollen och inkluderar öppningen av en ny gästlounge, 'Menu by Gordon Ramsay', på Ibrox.

Njut av en extraordinär matupplevelse när du smakar på en speciellt kuraterad meny, skapad match för match av en av världens mest välrenommerade kockar. Få tillgång till alla 19 hemmamatcher i den skotska Premiership-ligan och njut av förstklassig gästfrihet i Govan East Corner!

Kommande (2)

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...