Rangers FC v Hibernian

Rangers FC v Hibernian

Rangers Football Club, allmänt känt som Rangers FC eller helt enkelt Rangers, är ett professionellt fotbollslag baserat i Glasgow, Skottland. Etablerad år 1872 är Rangers en av de äldsta och mest framgångsrika fotbollsklubbarna i världen. Laget spelar sina hemmamatcher på Ibrox Stadium, en ikonisk arena som har en betydande plats i den skotska fotbollshistorien.

Rangers har en historisk rivalitet med en annan klubb baserad i Glasgow, Celtic FC, i det som är känt som Old Firm-derbyt. Denna intensiva rivalitet är en av de mest berömda och passionerade inom fotbollen!

Vi ser mycket fram emot den kommande säsongen 2023/2024, då vi med glädje meddelar partnerskapet mellan Glasgow Rangers Football Club och Gordon Ramsay Restaurants. Detta samarbete markerar en nyhet inom fotbollen och inkluderar öppningen av en ny gästlounge, 'Menu by Gordon Ramsay', på Ibrox.

Njut av en extraordinär matupplevelse när du smakar på en speciellt kuraterad meny, skapad match för match av en av världens mest välrenommerade kockar. Få tillgång till alla 19 hemmamatcher i den skotska Premiership-ligan och njut av förstklassig gästfrihet i Govan East Corner!

21 okt. 2023
15:00
Mobile E-ticket

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Hoppsan! Det verkar som att denna produkt för tillfället är slutsåld. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan orsaka. Du är dock välkommen att kontakta oss för mer information om tillgänglighet, alternativ eller andra frågor du kan ha.

Du kan kontakta oss via vår onlinechatt eller genom att skriva till info@boxoffice.se, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...