Biljetter till musikalen Les Miserables i London – boka hos Box Office

Les Miserables i London

Sondheim Theatre - LON

Biljetter till musikalen Les Misérables

En storartad, gripande och tragisk musikal – Les Miserables. Musikalen baserar sig på Victor Hugos mästerverk till roman Samhällets olycksbarn (1862). Huvudperson är straffången Jean Valjean, som pl&oum... mere

hurtige fakta

  • datoer 2021-09-25
  • plats Sondheim Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

OM FÖRESTÄLLNINGEN

En storartad, gripande och tragisk musikal – Les Miserables. Musikalen baserar sig på Victor Hugos mästerverk till roman Samhällets olycksbarn (1862). Huvudperson är straffången Jean Valjean, som plötsligt blir frigiven efter att ha suttit fängslad i 19 år för att ha stulit en limpa bröd. Publiken får följa Valjeans misslyckanden och framgångar, och samtidigt bekanta sig med de människor han möter: den stränge polismästaren Javert, som drivs av idéen att en brottsling är och förblir en brottsling, fabriksarbetaren Fantine, hennes oäkta dotter Cosette, det snikna värdshusägarparet Thénardier och den unge idealistiske studenten Marius. 

Föreställningen bjuder på en nervpirrande jakt där karaktärernas öden vävs ihop till en tät berättelse om kärlek och nöd, livslust och vemod. Framför allt uppmanar historien till medkänsla och hopp även då man ställs inför motstånd och orättvisor. 

Les Misérables förtjusar och förtrollar – och lämnar ingen oberörd. 

Vi kan erbjuda specialpris på biljetter till Les Miserables. Det är ett pris som du enbart får om du bor utanför England. Specialpriset gäller biljetter inom den bästa priskategorin, på måndagar till torsdagar (förutom under lov och högsäsong).

VIKTIG INFORMATION!

Generella föreställningstider för Les Miserables:
Måndag: Ingen föreställning
Tisdag: Kl 19:30
Onsdag: Kl 14:30 och 19:30
Torsdag: Kl 19:30
Fredag: Kl 19:30
Lördag: Kl 14:30 och 19:30
Söndag: Kl 14:30

Hur du enklast tar dig till teatern, Sondheim Theatre, 51 Shaftesbury Avenue:
Med tunnelbana: Piccadilly Circus (Bakerloo- och Piccadilly line)
Med buss: 12, 14, 19, 38 (Shaftesbury Avenue) eller 6, 13, 15, 23, 88, 94, 139, 159, 453 (Regent Street)