Harry Potter and the Cursed Child Parts One & Two at the Palace Theatre in London

Harry Potter and the Cursed Child Parts One & Two i London

Palace Theatre - LON

Det finns magi i varje ögonblick i Harry Potter and the Cursed Child, den mest prisbelönta pjäsen i historien och “one of the most defining pop culture events of the decade” (Forbes). Och nu för den 8:e Harry Potter-sagan tillbaka magin till Londons West End fr&ari... mere

hurtige fakta

  • datoer 2021-10-14 - 2025-03-02
  • plats Palace Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

Det finns magi i varje ögonblick i Harry Potter and the Cursed Child, den mest prisbelönta pjäsen i historien och “one of the most defining pop culture events of the decade” (Forbes). Och nu för den 8:e Harry Potter-sagan tillbaka magin till Londons West End från 14:e oktober.

19 år efter att Harry, Ron och Hermione räddade trollkarlsvärlden så är de tillbaka i ett enastående nytt äventyr - den här gången får de sällskap av en ny modig generation som precis har börjat på den legendariska Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Förbered dig på spektakulära trollformler, en häpnadsväckande resa genom tiden, och en episk strid för att stoppa mystiska krafter, allt medan framtiden står på spel.

Den här unika teaterupplevelsen är fullpackad med "thrilling theatricality and pulse-pounding storytelling" (The Hollywood Reporter). Den lämnar dig med “audibly wowed, cheering and gasping” (The Telegraph), när “visions of pure enchantment send shivers down your spine” (Rolling Stone). “It is out of this world, it’s magic, it’s a hit” (The Times).

Viktig information:

Del 1: 2 tim och 45 min

Del 2: 2 tim och 35 min

Del 1: 

Onsdag kl.14

Fredag kl.14

Lördag kl.14

Söndag kl.13

Del 2:

Onsdag kl.19

Fredag kl.19

Lördag kl.19

Söndag kl.18

Var god ankom en timme innan showen startar för att försäkra att du är på din plats i god tid. Det finns barer och en kiosk att handla i innan showen, och de som ankommer sent kommer inte släppas in. Inga resväskor eller större väskor (större än 41 x 31 x 16cm) är tillåtna på teatern och det finns ingen plats att förvara väskorna direkt utanför teatern, så var god se till att du ordnat förvaring av väskor någon annanstans innan du anländer till teatern. Alla väskor inom de tillåtna måtten kommer genomsökas innan du tillåts att komma in på teatern.

 

Inga farliga föremål, professionella foto-, video- eller inspelningsutrustning är tillåtna inne på teatern. Personliga kameror är tillåtna så länge de lämnas i väskan under tiden du är inne i hörsalen. Detta är villkor för inträde. Mat och dryck som är inköpt utanför teatern kommer inte tillåtas inne på teatern. Du kommer bli kontrollerad innan du går in inför både del 1 och del 2, och om du lämnar teatern under pausen så kommer du att kontrolleras igen innan du går in igen.

 

Viktig COVID-19 Information

Vi rekommenderar att du använder ansiktsmask när du är inne på teatern.