Witness for the Prosecution / Åklagarens vittne i London

Witness for the Prosecution / Åklagarens vittne i London

Biljetter till pjäsen Åklagarens vittne / Witness for the Prosecution av Agatha Christie

Du har blivit kallad att närvara vid rättegång! Du upplever detta drama inne i själva rättssalen där du befinner dig mitt i händelsernas centrum under rättegången. Leonard Vole är anklagad för mordet på en änka som fått ärva en stor rikedom.

Mobile E-ticket
Biljetter från242 kr

Om

OM FÖRESTÄLLNINGEN

Du har blivit kallad att närvara vid rättegång!

Du upplever detta drama inne i själva rättssalen där du befinner dig mitt i händelsernas centrum under rättegången. Leonard Vole är anklagad för mordet på en änka som fått ärva en stor rikedom.

Stig in i London County Halls magnifika miljö och upplev intensiteten och dramatiken i Agatha Christies gripande berättelse om rättvisa, passion och förräderi. Du upplever detta drama inne i själva rättssalen där du befinner dig mitt i händelsernas centrum under rättegången.
Leonard Vole är anklagad för mordet på en änka som fått ärva en stor rikedom. Insatserna är höga. Kommer Leonard överleva det chockerande vittnesmålet? Kommer han kunna övertyga juryn om sin oskuld?

Pjäsen är skriven av däckardrottningen Agatha Christie och har tidigare många gånger satts upp på scen och dessutom skapats som film och TV-serie. Filmen skapades 1957 och av alla filmer byggda på Agatha Christies verk är Witness For The Prosecution den mest hyllade, med meriter som sex Oscarnomineringar (bland annat för bästa film).

Vi ses i rätten!

Vi kan erbjuda specialpris på biljetter till Witness for the Prosecution.
Det är ett pris som du enbart får om du bor utanför England. Specialpriset gäller biljetter inom den bästa priskategorin, på måndagar till torsdagar (undantaget för lov och högsäsong).

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Antal biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...