Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sevärdheter i Dubai

Den första, den största, den längsta, de högsta, den lyxigaste, den mest imponerande … i Dubai finner du alltihop. Med en biljett från Box Office kan du upptäcka stadens främsta och mest berömda attraktioner – allt ifrån Burj Khalifa till Atlantis eller varför inte uppleva ”Flying Cup at the beach”. I Dubai kan du sola på en vacker strand, åka upp i världens högsta byggnad, shoppa i en av världens största galleria och åka skidor. I denna mångsidiga stad finns allt och lite till. Staden passar alla: barnfamiljen, kompisgänget, singlarna eller paret som är ute efter något romantiskt. Utbudet är stort och Dubai ligger bara 6,5 timmar från Sverige! Med förbokade biljetter till t ex Hop-on Hop-off sightseeing eller smarta Dubai Explorer Pass har du staden i din hand och är redo att börja upptäcka så fort du landar! Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sevärdheter i Dubai

Den första, den största, den längsta, de högsta, den lyxigaste, den mest imponerande … i Dubai finner du alltihop. Med en biljett från Box Office kan du upptäcka stadens främsta och mest berömda attraktioner – allt ifrån Burj Khalifa till Atlantis eller varför inte uppleva ”Flying Cup at the beach”. I Dubai kan du sola på en vacker strand, åka upp i världens högsta byggnad, shoppa i en av världens största galleria och åka skidor. I denna mångsidiga stad finns allt och lite till. Staden passar alla: barnfamiljen, kompisgänget, singlarna eller paret som är ute efter något romantiskt. Utbudet är stort och Dubai ligger bara 6,5 timmar från Sverige! Med förbokade biljetter till t ex Hop-on Hop-off sightseeing eller smarta Dubai Explorer Pass har du staden i din hand och är redo att börja upptäcka så fort du landar!

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista