Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

______________________

Information om Corona och ägarbyte

Läs mer
Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sightseeing & Turistattraktioner i Paris

Paris är rena paradiset med allt som man kan önska sig i en storstad. Mysiga caféer och unika restauranger. Shopping i världsklass och konstgallerier och museer i överflöd. Vem har inte på sin lista att man ska se Mona Lisa på Louvren eller stå högst upp på Eiffeltornet? Ta en tur till slottet Versailles och förundras över dess överflöd. Se en kabaré på Moulin Rouge eller Lido, här finns flera turer att välja på där både sightseeing, middag och kabaré ingår. Reser du med barn är en dag på Disneyland Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sightseeing & Turistattraktioner i Paris

Paris är rena paradiset med allt som man kan önska sig i en storstad. Mysiga caféer och unika restauranger. Shopping i världsklass och konstgallerier och museer i överflöd. Vem har inte på sin lista att man ska se Mona Lisa på Louvren eller stå högst upp på Eiffeltornet? Ta en tur till slottet Versailles och förundras över dess överflöd. Se en kabaré på Moulin Rouge eller Lido, här finns flera turer att välja på där både sightseeing, middag och kabaré ingår. Reser du med barn är en dag på Disneyland eller Asterixparken att rekommendera. Blir allt storstadmyllret för mycket så finns det flera turer utanför Paris att välja på; ta en tur till Champagnedistriktet eller åk till Monets hem i Giverny och se var han fick inspiration till sina tavlor från. Eller se den berömda ön Mont-Saint-Michel, alternativ ta en heldagstur till Normandies stränder. Och självklart ska man inte missa en tur bland Loiredalens alla majestätiska slott.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista