Förmiddagstur i London med Changing of the Guard

Förmiddagstur i London med Changing of the Guard

Upplev en förstklassig panoramatur av London och vaktbytet vid Buckingham Palace. På denna förmiddagstur får du även se bl a Westminster Abbey och Buckingham Palace.

Turen börjar med en panoramatur runt Parliament Square för att se den magnifika Westminster Abbey, där prins William och Kate Middleton vigdes. Kensington Palace, där Lady Diana en gång bodde, och där Will och Kate nu bor. Ni får även se Royal Albert Hall och Albert Memorial.

Bussen kör vidare till St James' Park och Buckingham Palace för att se det spektakulära vaktbytet, Changing of the Guard*, till tonerna av Regementsbandet. Glöm inte kameran!

Turen körs av Evan Evans Tours som har mer än 80 års erfarenhet av sightseeing. Fördelar att boka denna tur med Box Office och Evan Evans Tours:

  • Högutbildad guide
  • Under de delar av turen som är utanför bussen, används det toppmoderna VOX Radioguide®-systemet, där du får ett eget headset så att du inte missar något som guiden berättar.
  • Bussarna, av märket Mercedes-Benz, är alla lyxiga, komfortabla och har luftkonditionering.
  • Fritt WiFi i bussarna. 
  • USB-laddning i bussarna.
Biljetter från637 kr

Om

Undantag: Vid vissa tillfällen är det inget vaktbyte vid Buckingham Palace. Då får ni i stället se Horseguards Parade.

Turen startar vid Victoria Coach Station kl 09:00, och avslutas vid Trafalgar Square kl 12:00.

Barn under tre år följer med gratis och behöver ingen biljett.

Behöver du hjälp att välja fler evenemang i London hjälper vi dig gärna på vägen, läs mer på sidan "Att göra i London" – där hittar du tips på alla ”måsten” i London.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...